Mačke

Mjesto gdje se ni koza ne osjeća čudno
miumiu

Post Postao/la miumiu »

Umrla mi je jutros mačka. Malo mi je žao što nisam bila pokraj nje u tom trenutku, ali zadnjih dana se povlačila u osamu, tako valjda treba biti. U nekom trenutku noćas opet je htjela otići od mene pa sam je odnijela (više nije mogla hodati) na njezino mjesto za umiranje. Na debeli ručnik u ormaru. Stavila sam zdjelicu vode pokraj u slučaju da smogne snage i odluči piti. Ja sam otišla opet u krevet. Ujutro sam je našla malo izvan ormara kako ukočeno leži i kad sam došla blizu skužila sam da je mrtva. Još je bila toliko mekana da sam joj mogla savinuti nogice i leđa, napola zatvoriti oči, da sam je mogla zamotati u dekicu i staviti u drvenu kištricu, onu za voće s placa. Sad čekam da mi se probude prijatelji da nekog zamolim da je ode sa mnom zakopati. Malo sam plakala, i plakat ću, al sam velikim djelom presretna da je sve išlo prirodno, da je nisam morala uspavati. Jučer navečer mi je došao jedan prijatelj i rekao da on ne vidi nikakvu bol na njoj, već da se polako gasi. I tako mi je potvrdio ono što sam i sama vidjela. Što ćeš ljepšu smrt? Nakon dugog i lijepog života. Preko 18 godina, od kojih preko 16 potpuno slobodna, i uz puno ljubavi. Poslije sam je preselila u drugo "stanište" i pretpostavljam da joj je to možda skratilo život. Ali nisam imala izbora. Meni je bio važno da smo skupa do kraja. RIP
Luna
Kontakt:

Post Postao/la Luna »

miumiu je napisao/la:Malo sam plakala, i plakat ću, al sam velikim djelom presretna da je sve išlo prirodno, da je nisam morala uspavati. Jučer navečer mi je došao jedan prijatelj i rekao da on ne vidi nikakvu bol na njoj, već da se polako gasi. I tako mi je potvrdio ono što sam i sama vidjela. Što ćeš ljepšu smrt?
Mia, drago mi je da je prošlo najbolje što je moglo. Bez previše mučenja i na prirodan način.
I nemoj se suzdržavati od plakanja kada ti dođe. Biti tužan zbog rastanka sa prijateljem/icom je u redu. Velika pusa.
Inanna
Kontakt:

Post Postao/la Inanna »

:placko: :placko: :placko: moja sućut.
Janis Joplin

Post Postao/la Janis Joplin »

:prijatelji:
Ogi
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la Ogi »

Sve sto ima pocetak ima i kraj..
Rastanak je uvijek tezak ali vas je tako prirodan..
Drago mi je sto nisi morala donositi tesku odluku..
Nemoj biti tuzna..
Big hug
miumiu

Post Postao/la miumiu »

Hvala na podršci.
Danas sam ju pokopala. U dvorištu pokraj kuće na Kupi. Bilo mi ju je teško ostavit tamo samu. Ali to je najbolje što sam mogla napravit. :placko:
Janis Joplin

Post Postao/la Janis Joplin »

Nije sama, kada misliš na nju
miumiu

Post Postao/la miumiu »

Janis Joplin je napisao/la:Nije sama, kada misliš na nju
:placko:
:prijatelji:
nelana

Post Postao/la nelana »

miumiu jako mi je žao zbog tvoje mace.. suosjećam.. proći će i ta tuga i ostati onih lijepih 18 godina sjećanja.. svi rastanci su teški.. :(
miumiu

Post Postao/la miumiu »

nelana je napisao/la:miumiu jako mi je žao zbog tvoje mace.. suosjećam.. proći će i ta tuga i ostati onih lijepih 18 godina sjećanja.. svi rastanci su teški.. :(
Ma ima tu i sreće i tuge. Bilo je vrijeme da ode, to znam, i velika mi je želja bila da budemo skupa do kraja (bila je faza kad smo živjele odvojeno), i da budem pokraj kad se to desi. Po tome mi je totalno išla na ruku. Još vikend, bez strke, i s nešto vremena da to isplačem, sama. Imala je lijep i dug život. Ali tugu od rastanka ne mogu izbjeći. I malo me boli da sam je ostavila tamo daleko, u mokroj, hladnoj zemlji, samu. Brrr... Ali mislim da će dominantan osjećaj ostati dobar, kad još malo dođem k sebi.
Inanna
Kontakt:

Post Postao/la Inanna »

Ovo je moja usnula Cun-Cun
slika

CunCun aja i smiješi se

slika

svježe zbuđena CunCun

slika
Luna
Kontakt:

Post Postao/la Luna »

Ajme kak ima lijepi klevetić :fulllove:
chiril stipsa
Kontakt:

Post Postao/la chiril stipsa »

kjut =)

:skace: :skace: :skace: :skace: :skace: :skace: :skace: :skace:
Inanna
Kontakt:

Post Postao/la Inanna »

to ona najviše voli uzurpirat moju stiropor foteljicu :D :D

e, vidiš, idem uslikat naš home made napravljen krevetić za mace. :)
miumiu

Post Postao/la miumiu »

Prekrasna mala debeljuca. :D
Odgovori