Izgleda mi se sve mršavija, kao štapić
80/10/10 prehrana - Douglas Graham
Vjerujem da se ni ona ne osjeća najbolje,ali to postaje već problem psihološke prirode.Isto kao anoreksičar koji vidi pad snage i performansi,ali si nemože pomoći.ogi je napisao/la:Nije mi jasno kako može živjeti tako jer sam prije 4-5g pokušao većinu kalorija unositi iz voća nepunih godinu dana i to mi je bila najgora prehrana.
Uvijek sam bio gladan i mislio na hranu, radna energija nikakva, smršavio sam strašno, hladno mi je bilo ljeti, zimu sam jedva preživio...
Gledao sam baš novi njen video https://www.youtube.com/watch?v=mNLnkttzRSo .
Nije mi jasno,ako pati na vježbanje i trening i misli da joj ta prehrana daje neku snagu ili izdržljivost,zašto se ne okuša u nečemu malo zahtjevnijem tipa trčanje na pola sata ili sklekovi.Nego 5minuta mlatari rukama i nogama što je više stvar gipkosti(špaga).A i polučučanj izvodi sa dosta napora.
Mislim da te zahtjevnije stvari neizvodi jer nemože zbog nedostatka nutrijenata.Jadna žena i još jadniji ti koji ju prate!
Da, i meni je žao te cure...
Ima tu više problema, jedan je što se vjerojatno suživila i ne zna za bolje.
Drugi je pripadnost/dosljednost, čak i ako je svjesna da nešto nije u redu,
teško je iznevjeriti one koji ju prate i javno priznati da je sve bilo krivo.
Btw. upravo sjedim u majici kratkih rukava uz kipani prozor, vani je blizu nule, grijanje odavno ugašeno.
Nije mi nimalo hladno, ruke i noge tople, do nedugo su bile i vruće.
Za vrijeme voćne prehrane nosio sam debelu vunenu vestu i još mi je bilo hladno, razlika je neusporediva.
Što više jedem masno to se bolje osjećam!
Jedem 2-3x dnevno i više uopće nisam gladan u smislu mozak nema energije, moram jesti.
Na voćnoj prehrani to je stalno bio problem, zato kažem, čudim se kako je izdržala tako dugo ako se zaista tako hrani.
Ima tu više problema, jedan je što se vjerojatno suživila i ne zna za bolje.
Drugi je pripadnost/dosljednost, čak i ako je svjesna da nešto nije u redu,
teško je iznevjeriti one koji ju prate i javno priznati da je sve bilo krivo.
Btw. upravo sjedim u majici kratkih rukava uz kipani prozor, vani je blizu nule, grijanje odavno ugašeno.
Nije mi nimalo hladno, ruke i noge tople, do nedugo su bile i vruće.
Za vrijeme voćne prehrane nosio sam debelu vunenu vestu i još mi je bilo hladno, razlika je neusporediva.
Što više jedem masno to se bolje osjećam!
Jedem 2-3x dnevno i više uopće nisam gladan u smislu mozak nema energije, moram jesti.
Na voćnoj prehrani to je stalno bio problem, zato kažem, čudim se kako je izdržala tako dugo ako se zaista tako hrani.