Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
ogi Site Admin

|
|
[Vrh] |
|
 |
Lualaha Gost
|
Postano: 3.1.2008. čet. 20:52 Naslov: |
|
|
Nevidim ništa Ogi?????!!!
Nema niš sve bijelo
Zadnja promjena: Lualaha; 4.1.2008. pet. 18:08; ukupno mijenjano 1 put. |
|
[Vrh] |
|
 |
Lualaha Gost
|
|
[Vrh] |
|
 |
vuycha
|
Postano: 3.1.2008. čet. 21:36 Naslov: |
|
|
Lualaha je napisao/la: | Nevidim ništa Ogi?????!!!  |
To je to s tvog linka. Nasred slike imaš gumb s trokutom (play) pa klikni na njega da se učita. |
|
[Vrh] |
|
 |
Lualaha Gost
|
Postano: 3.1.2008. čet. 21:41 Naslov: |
|
|
Citat: | To je to s tvog linka. Nasred slike imaš gumb s trokutom (play) pa klikni na njega da se učita |
Ma znam al neznam koji je k... you tubu...neće da se otvori...meni je to frendica poslala na mail...krepala sam |
|
[Vrh] |
|
 |
Lualaha Gost
|
|
[Vrh] |
|
 |
Luna

|
Postano: 6.1.2008. ned. 12:54 Naslov: |
|
|
Preluda plesačica  |
|
[Vrh] |
|
 |
Luna

|
Postano: 6.1.2008. ned. 12:56 Naslov: |
|
|
Otvorili su neki fitnes centar u Super Konzumu na Ljubljanskoj aveniji. Kraj recepcije centra, drže jednu ogromnu papigu u kavezu. Ne znam kako se točno zove vrsta, ali to je jedna od onih koja može naučiti pričati. Djeluje pretužno. Tako lijepa i velika u tom malom kavezu u kojem ne može uopće raširti krila, a stavili su je tamo samo kako bi ljudi imali nešto zanimljivo za pogledati, kao neku atrakciju
Ne mogu zamisliti da cijeli dan "moram" sjediti pokraj tog kaveza i raditi. |
|
[Vrh] |
|
 |
Luna

|
Postano: 6.1.2008. ned. 12:59 Naslov: |
|
|
Ima li još netko tko je zaljubljen u cvrkut/ pijev ptica?  |
|
[Vrh] |
|
 |
Medo

|
Postano: 6.1.2008. ned. 13:33 Naslov: |
|
|
Luna je napisao/la: | Otvorili su neki fitnes centar u Super Konzumu na Ljubljanskoj aveniji. Kraj recepcije centra, drže jednu ogromnu papigu u kavezu. Ne znam kako se točno zove vrsta, ali to je jedna od onih koja može naučiti pričati. Djeluje pretužno. Tako lijepa i velika u tom malom kavezu u kojem ne može uopće raširti krila, a stavili su je tamo samo kako bi ljudi imali nešto zanimljivo za pogledati, kao neku atrakciju |
Zaista žalosno , ali treba znati da se radi o vrstama koje su već generacijama otuđene od prirode (ljudskom krivicom naravno) i izgubile nagone za preživljavanjem u divljni, i kad bi ih se kojim slučajem pustilo da pobjegnu u prirodu (pa čak i u zemlje odakle potječu), vjerojatno ne bi preživjele.
Sve to ne mijenja činjenicu kako je divljenje pticama u kavezu i doživljavanje toga kao atrakcija perverzno.  |
|
[Vrh] |
|
 |
Lualaha Gost
|
Postano: 6.1.2008. ned. 15:07 Naslov: |
|
|
Citat: | Otvorili su neki fitnes centar u Super Konzumu na Ljubljanskoj aveniji. Kraj recepcije centra, drže jednu ogromnu papigu u kavezu. Ne znam kako se točno zove vrsta, ali to je jedna od onih koja može naučiti pričati. Djeluje pretužno. Tako lijepa i velika u tom malom kavezu u kojem ne može uopće raširti krila, a stavili su je tamo samo kako bi ljudi imali nešto zanimljivo za pogledati, kao neku atrakciju
Ne mogu zamisliti da cijeli dan "moram" sjediti pokraj tog kaveza i raditi. |
Ma idioti....papiga u fitness centru???Pa nek si naviju muziku,šta im ptica treba pjevat dok pedale okreću na orbitreku.....treba i poslat nekakav mail,bilo šta....ma PROSVJED!!!
Još malo pa će tigrove dovest u suparmarkete .....  |
|
[Vrh] |
|
 |
Luna

|
Postano: 6.1.2008. ned. 15:10 Naslov: |
|
|
Lualaha je napisao/la: | Ma idioti....papiga u fitness centru???Pa nek si naviju muziku,šta im ptica treba pjevat dok pedale okreću na orbitreku. |
Nije U centru, kraj "recepcije"/ prijamnog pulta ispred ulaza u dvoranu. No, svjedeno ju nije lijepo gledati tamo. |
|
[Vrh] |
|
 |
Lualaha Gost
|
Postano: 6.1.2008. ned. 15:14 Naslov: |
|
|
Citat: | Nije U centru, kraj "recepcije"/ prijamnog pulta ispred ulaza u dvoranu. No, svjedeno ju nije lijepo gledati tamo |
Ma svejedno apsurdno...papiga na takvom mjestu  |
|
[Vrh] |
|
 |
aspalatus

|
Postano: 7.1.2008. pon. 14:37 Naslov: |
|
|
Luna je napisao/la: | Lualaha je napisao/la: | Ma idioti....papiga u fitness centru???Pa nek si naviju muziku,šta im ptica treba pjevat dok pedale okreću na orbitreku. |
Nije U centru, kraj "recepcije"/ prijamnog pulta ispred ulaza u dvoranu. No, svjedeno ju nije lijepo gledati tamo. |
pa jesi li rekla zaposlenima da nije lijepo drzati pticu u kavezu? da rade antireklamu sami sebi...da je pretuzno gledati je tako zarobljenu?...jesi reagirala? |
|
[Vrh] |
|
 |
Lualaha Gost
|
Postano: 7.1.2008. pon. 16:43 Naslov: |
|
|
Citat: | pa jesi li rekla zaposlenima da nije lijepo drzati pticu u kavezu? da rade antireklamu sami sebi...da je pretuzno gledati je tako zarobljenu?...jesi reagirala? |
Veceras cu nac njihovu mail adresu i poslat im naravno...uvijek reagiram na takve stvari.Javila sam i ljudima u udruzi pa nek proslijede ostalima!
Hvala sta si to objavila tu |
|
[Vrh] |
|
 |
|