Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
ogi Site Admin

|
Postano: 13.9.2007. čet. 08:08 Naslov: Kojim sportom se bavite? |
|
|
Ja trenutno gotovo ni jednim
OK..trcim maraton
Samo vec duze vrijeme nemam cajta
Inace, trening mi je bio jednom tjedno trcanje od podnozja Sljemena do vrha i nazad
Planiram ponovo redovito ici u napad na Sljeme
E da..vozim bicikl..cesto..ali ne okrecem pedale..bas puno
Kad sam isao u teretanu, prije nekih 7g, nakraju sam sa svim spravama radio s maksimalnim tezinama
A nisam uzimao nista osim obicne domace veg klope
I to sve u 10mj. treninga
Prijatelj koji je svejed + proteini + razna kemija, imao je tri puta vece misice a nije mogao odradit pola mog programa 
Zadnja promjena: ogi; 13.9.2007. čet. 14:41; ukupno mijenjano 2 put/a. |
|
[Vrh] |
|
 |
filo
|
Postano: 13.9.2007. čet. 10:51 Naslov: |
|
|
Ja eto, bivši nogometaš, prošel Varteksovu školu, a nikad me natjecanje nije zanimalo, sport ne pratim nikad (prošle godine kad je u društvu bila tema o nogometu ja se htel ubacit u razgovor jer mi bilo dosadno al sam se zblamiral jer sam mislil da je Ronaldinho samo deminutiv od Ronalda
Mogu reći da sam na svoje neznanje o sportu izrazito ponosan
sad 1 tjedno odigram nogač s dečkima, 1 tjedno odradim samostalno sitne vježbice tipa trbušnjaci, sklekovi itd (bučice bi si još kupil) + yoga mi je već počela al ne znam kak bum sa šoldima
inače furam bicikl + pješačim (obožavam šetnje)... auto ne vozim 4 godine, već sam ga ionak zaboravil pelat  |
|
[Vrh] |
|
 |
Inanna

|
Postano: 13.9.2007. čet. 12:35 Naslov: |
|
|
Dugo godina sam plesala balet, prvo klasični, pa onda jezz dance. Voljela sam ići na klizanje.
Trenutno se doslovno ničim ne bavim, osim što se provozam na bajku.
Želja mi je još streljaštvo, luk i strijela, a osobito samostrel, al to jednom kad bude novaca. Navodno je to skup sport.  |
|
[Vrh] |
|
 |
prolaznik Gost
|
Postano: 13.9.2007. čet. 12:35 Naslov: |
|
|
filo je napisao/la: | 1 tjedno odradim samostalno sitne vježbice tipa trbušnjaci, sklekovi itd |
i ja + još nekoliko njih. ne podnosim činjenicu da su muški jači  |
|
[Vrh] |
|
 |
Luna

|
Postano: 13.9.2007. čet. 13:35 Naslov: |
|
|
Obožavam telovežbu
Više solo, nego timske sportove.
Prije sam bila puno aktivnija sa odlascima na fitness (vježbe na spravama) i bike-iranjem.
U posljednje dvije godine moram jako paziti na odabir sportskih aktivnosti bez opterećenja na koljena, tako da se sada rekreiram sa rekvizitima kod kuće (bučice, utezi na čičak, elastična lopta), specijalo ciljanim vježbama po programu fizioterapeuta, vozim sobni bike i odlazim na plivanje. Obožavam vodu Nedavno sam se baš opremila svim nekim rekvizitima za plivanje - nabavila sam naočale i kvačicu za nos i-preporodila se. Mislila sam da će me to (po glavi) smetati, ali zapravo se pliva puno opuštenije i bez gubljenja koncentracije na ulazak vode u nos ili oči.
Kod mene to dolazi na faze. Nekad me primi pa sam aktivna svaki dan kroz određeni period (npr. par mjeseci-pola godine), onda nemam vrmena zbog posla pa se to razrijedi, pa me opet ulovi...Od stvari koje još nisam isprobala, dosta sam se zagrijala za pilates, pa ako netko ima iskustva...
Od sportova koji se gledaju - obožavam skijanje  |
|
[Vrh] |
|
 |
Inanna

|
Postano: 13.9.2007. čet. 13:49 Naslov: |
|
|
Ja nikako ne volim nikakve sportove koji se gledaju. oduvijek mi je to bila zagonetka tipa netko ili neki se nečeg igraju ili natječu i super im je. Meni nije super gledat. Dosadno, dapače.
p.s. moj televizor se sam gasi ak je neki sport na tv  |
|
[Vrh] |
|
 |
filo
|
Postano: 14.9.2007. pet. 11:59 Naslov: |
|
|
Taisha je napisao/la: | Ja nikako ne volim nikakve sportove koji se gledaju. oduvijek mi je to bila zagonetka tipa netko ili neki se nečeg igraju ili natječu i super im je. Meni nije super gledat. Dosadno, dapače. |
ko da sam gladan pa da gledam druge kak jedu
Taisha je napisao/la: |
p.s. moj televizor se sam gasi ak je neki sport na tv  |
ja ga nit ne gledam  |
|
[Vrh] |
|
 |
Inanna

|
Postano: 14.9.2007. pet. 12:30 Naslov: |
|
|
filo je napisao/la: |
ko da sam gladan pa da gledam druge kak jedu
|
e baš tak. dobra usporedba.  |
|
[Vrh] |
|
 |
aspalatus

|
Postano: 14.9.2007. pet. 16:52 Naslov: |
|
|
kojim se sportom bavite?hm..dizanjem visokih tonova i udaranjem zica na gitari lol
pubertet me malo izbacio iz takta jer nakon tog razdoblja postalo mi je jako neprakticno trkati skakati itd...
sva sreca sta zivim ovde di zivim pa mi je more blizu a u moru sam hehe ko riba
nikad nisam bila sportas da sam ono nesto bas trenirala u nekom klubu (osim u skoli ginnastiku) ali sam uvik bila divlja na rolama bicikli ...
sad me po stare dane spucalo zongliranje s vatrom..cak sam i nastupe imala lol |
|
[Vrh] |
|
 |
chiril stipsa

Pridružen/a: 12. 09. 2007. Postovi: 1018 Lokacija: Zagreb/Osijek
|
Postano: 14.9.2007. pet. 18:26 Naslov: |
|
|
ja? pa ja vozim carting s crash bandicootom na playstationu, jako je dobro za tijelo i duh, preporucam XD
 |
|
[Vrh] |
|
 |
ogi Site Admin

|
Postano: 14.9.2007. pet. 18:40 Naslov: |
|
|
I ti bi isao u akciju cccc |
|
[Vrh] |
|
 |
aspalatus

|
Postano: 14.9.2007. pet. 23:54 Naslov: |
|
|
ogi bitna je namjera  |
|
[Vrh] |
|
 |
ogi Site Admin

|
Postano: 15.9.2007. sub. 03:42 Naslov: |
|
|
E!..da
Zaboravio sam rolanje, klizanje, tenis i pingac..
Mozda se jos kaj sjetim..
 |
|
[Vrh] |
|
 |
filo
|
Postano: 15.9.2007. sub. 16:09 Naslov: |
|
|
Citat: | ja? pa ja vozim carting s crash bandicootom na playstationu, jako je dobro za tijelo i duh, preporucam |
vrak te jebi
od rolanja sam odustal jer sam nesposoban za to a pingač imam u podrumu no već par godina nekorišten (prestali smo kad su me drugi počeli pobjeđivat )
oče ga na neko kupit, uz sobni bicikl kaj drži prašinu, treba mi lova za yoguuuu...) |
|
[Vrh] |
|
 |
filo
|
Postano: 16.9.2007. ned. 20:47 Naslov: |
|
|
e bil sam sad na nogaču, i već neko vrijeme posle njega su mi noge onako umorne.. vidim na netu možda magnezij/kalij, spil sam si sad isosport..  |
|
[Vrh] |
|
 |
|