Postano: 11.8.2017. pet. 12:20 Naslov:
Godinu i pol nisam ništa mijenjao, vrijeme je za novu jelku
Trenutno to izgleda ovako nekako.
Izbacio sam sve žitarice/škrob i ubacio korjenasto povrće/šećere.
Voće sada ponovo moram kalorijski ozbiljnije shvaćati ali nastojim biti umjeren sa njime.
Kalorijski matematički gledano unosim manje UH ali kao da ih bolje iskorištavam jer ne mršavim.
Primijetio sam brojna poboljšanja, osnovni problem (o kojem još ne pišem) ide lagano na bolje (traje od kraja 2015.) ali
puno se bolje osjećam po pitanju zglobova, najviše koljena i kičme.
Uvijek sam imao upale mišića i probleme sa koljenima nakon žestokih trčanja, sada hvala Bogu ništa!
Postano: 15.4.2018. ned. 13:50 Naslov:
Moj tipični obrok sada...
Svaki dan kuham kašu od ječma, začinim ju sa mašću i raznim začinima, najčešće kurkuma+papar i svježi peršin u većoj količini.
Uz to malo ribe ili mesa (junetina, ovčetina).
Ječam je jedina žitarica koju dobro podnosim, spasila me!
Više me inspiriraju preobrazbe u drugom smjeru: https://www.youtube.com/watch?v=LxUmOx52Mxc
Ovaj lik je jeo hamburgere svaki dan i odlučio nešto promijeniti tek kad je morao zastati na pola stubišta jer je ostao bez daha. Izbacio je svo meso i nliječne proizvode i ubrzo postao jedan od 25 najfit ljudi na ovoj planeti!
Ogi, ti si radio nešto krivo i zato je tvoje veganstvo bilo neuspješno. Šteta što nisi bolje proučio uzrok toga što ti stvarno smeta. No glavno da ti ovo funkcionira. Meni je pak drago što ne treba niti jedna životinja umrijeti kako bih ja bio sit! Otrgnuti list nečega u vrtu ili plod s drveta nije isto što i staviti nož pod grlo nečega što ima živčani sustav sličan našem.
Ne možeš otvarati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš glasovati u anketama.