|
Zemljani Košnica puna ljubavi
|
Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
ozi

|
Postano: 1.7.2011. pet. 11:31 Naslov: Planine |
|
|
premda nije sport jer nema natjecateljskog duha, već 5 godina gazim tim naborima zemljine kore. divno je gledati sebe kroz vrijeme kako se um mijenja. u tome uvelike pomažu planine. tihe su i mirne, no tko zna slušati, čuje ih!
prije sam uvijek forsirao vrhove, nikad birao društvo, no, danas sam teški individualac i u planine idem sa malim brojem ljudi, iako imam ulogu u planinarskom društvu i to posao od srca obavljam zaista!
ovo je na vrhu krofičke u kamniškim alpama, jedan od najljepših pogleda mene. iza sjeverna stijena ojstrice
silaz sa turske gore na kamniško sedlo, preko kotlića. pogled na planjavu i ojstricu iza
prema vrhu lošinja, televrin. tu sam sa društvom proslavio svojs toti pojedinačni vrh. planina je divna, šuma je čarobna! kamenje kao da raste iz zemlje, svo isto, ista visina sve
u polju medvjeđek luka- NJAMI ..na medviđaku
na vrhu jalovca, teška i sipka planina. taj dan smo hodali 14 sati, 32oo m visinske napravili i to mi je najteži izlet do sad
uspon na jalovec, vide se ljudi na stazi, iza mangart
prema vrhu jalovca također
mala luka na krku, mneni najsvetije mjesto od svih što sam vidio
pogled sa storžića na grintovec
zijavica iznad moščeničke drage, bio je to divan dan, frendica i ja, kadulja, sunce i more
opet storžić (peto žrelo grapa)
eto, nadam se da nisam pretjerao. slobodno lijepite slike iz prirode gdje ste bili! uzivajte:) |
|
[Vrh] |
|
 |
ogi Site Admin

|
Postano: 1.7.2011. pet. 11:57 Naslov: |
|
|
Hvala Ozi, ovo je predivno... |
|
[Vrh] |
|
 |
ozi

|
Postano: 1.7.2011. pet. 12:15 Naslov: |
|
|
tnx, ajde uploadajte i vi malo:D |
|
[Vrh] |
|
 |
ogi Site Admin

|
Postano: 1.7.2011. pet. 12:32 Naslov: |
|
|
Ovo je sve što imam od slika, pogled iznad Piska |
|
[Vrh] |
|
 |
ozi

|
Postano: 1.7.2011. pet. 14:40 Naslov: |
|
|
odlično, obožavam planine sa kojih se more vidi.... super je velebit zimi, na snijegu si i gledaš more:)))  |
|
[Vrh] |
|
 |
ozi

|
Postano: 27.8.2011. sub. 15:23 Naslov: |
|
|
evo obećah slike pa...
škotska, najviši vrh UK-a ben nevis 1344m, planina raznolikosti. godinu dana planiranja, škicanja i kopanja informacija. bili smo my best mountain friend i ja, pješački popeli vrh, penjački po sjevernoj stijeni, kasnije još dolina glencoe, lochness, glasgow, london...
u pripremi je putopis pa cu objaviti negdje
prema vrhu ben nevisa, prekrasno jezero
nakon 4 sata bez pauze, sa željom da uhvatimo pogled na vrhu, na vrhu uk-a, ben nevis
spust prema dolini glen nevis odakle smo i krenuli i dobra meditacija i tisina na jezeru. vrh je pun ljudi pa nam je trebalo malo tišine
inverlochy castle u fort williamu gdje smo boravili
ulaz u smjer tower ridge kojeg sam doslovno sanjao puno puta
penjemo, prvo sunce, pogled, kasnije teška škotska i pravo lice ben nevisa. hvala mu
ne tako, ovako...loool ..u magli i kiši
sredina ljeta i zimska jakna. livada koja e vidi, velika je močvara i s stjena neba
meni jedna od najljepših šuma, uz onu na televrinu prije vrha (lošinj)
sve u svemu jako lijepo putovanje, iskustvo i još jedan ostvaren cilj. zahvaljujems vima koji su na bilo koji način bili uz nas! |
|
[Vrh] |
|
 |
ogi Site Admin

|
|
[Vrh] |
|
 |
ogi Site Admin

|
|
[Vrh] |
|
 |
|
|
Ne možeš otvarati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš glasovati u anketama.
|
|