Zemljani Zemljani
Košnica puna ljubavi
 
 FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Michael Phelps

 
Započni novu temu   Odgovori na temu    Zemljani -> Prehrana
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
pkristo



Pridružen/a: 01. 12. 2010.
Postovi: 548
Lokacija: ZG

PostPostano: 18.8.2016. čet. 09:53    Naslov: Michael Phelps Citiraj i odgovori

Što jede najuspješniji plivač svih vremena? Tajna je u hrani...
http://www.vecernji.hr/oi2016rio/tajna-baltimorskog-metka-sve-je-u-hrani-1106512
[Vrh]
Korisnički profil Pošalji privatnu poruku
ogi
Site Admin


Pridružen/a: 11. 09. 2007.
Postovi: 11723
Lokacija: Zagreb

PostPostano: 18.8.2016. čet. 10:50    Naslov: Citiraj i odgovori

Citat:
Tajna je u posebnom načinu prehrane i unošenju 12.000 kalorija svaki dan. Najviše jedem voće i povrće i jako puno tjestenine. Špageti su moje omiljeno jelo i pojeo sam ih do sada na tone.

0.1kg kuhanih špageta ima 124kal
12000/124*0.1=9,67kg
http://nutritiondata.self.com/facts/cereal-grains-and-pasta/5784/2

Iako spominje tone špageta, mislim da nitko ne može probaviti 10kg dnevno.
Voće i povrće bi trebalo jesti još u puno većim količinama.

Sada ostaje pitanje što je Michael prešutio Very Happy
Tjestenina i škrob općenito je neukusan i gotovo ne jestiv bez masnoće.
Da ne spominjem koji bi to bio udar šećera u krvi bez balansa sa namirnicama bogatim masnoćom i proteinima.

Možda nije namjerno prešutio masnoću jer ona je nevidljiva u odnosu na škrob i povrće ali mislim da mu je znatan izvor kalorija.
[Vrh]
Korisnički profil Pošalji privatnu poruku Posjeti Web stranice
Prethodni postovi:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Zemljani -> Prehrana Vremenska zona: GMT + 02:00.
Stranica 1 / 1.

 
Forum(o)Bir:  
Ne možeš otvarati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš glasovati u anketama.


Powered by phpBB
HR (Cro) by Ančica Sečan