Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
ogi Site Admin

Pridružen/a: 11. 09. 2007. Postovi: 12065 Lokacija: Zagreb
|
|
[Vrh] |
|
 |
jagodica bobica
Pridružen/a: 09. 01. 2014. Postovi: 448
|
|
[Vrh] |
|
 |
pkristo

Pridružen/a: 01. 12. 2010. Postovi: 558 Lokacija: ZG
|
Postano: 28.7.2015. uto. 13:14 Naslov: |
|
|
Radi se u Krašu! Probao. Nije loše. |
|
[Vrh] |
|
 |
jagodica bobica
Pridružen/a: 09. 01. 2014. Postovi: 448
|
Postano: 28.7.2015. uto. 21:00 Naslov: |
|
|
 |
|
[Vrh] |
|
 |
ogi Site Admin

Pridružen/a: 11. 09. 2007. Postovi: 12065 Lokacija: Zagreb
|
Postano: 20.8.2015. čet. 17:58 Naslov: |
|
|
Jeste probali VIVANI čokolade? http://www.vivani-chocolate.de/P_Tafeln_Feine_Bitter_85_e.html
Meni je 85%-tna njihova bolja od LINDTove.
Što se još kvalitetno može naći kod nas?
Novost je da sam pojeo samo jednu kocku, 10g, 1.4g šećera, ništa!
Trebalo mi je 40 godina da se naučim jesti čokoladu  |
|
[Vrh] |
|
 |
jagodica bobica
Pridružen/a: 09. 01. 2014. Postovi: 448
|
Postano: 20.8.2015. čet. 19:20 Naslov: |
|
|
Bravo,,za Ogija! |
|
[Vrh] |
|
 |
ogi Site Admin

Pridružen/a: 11. 09. 2007. Postovi: 12065 Lokacija: Zagreb
|
Postano: 20.8.2015. čet. 19:52 Naslov: |
|
|
 |
|
[Vrh] |
|
 |
ogi Site Admin

Pridružen/a: 11. 09. 2007. Postovi: 12065 Lokacija: Zagreb
|
Postano: 21.8.2015. pet. 22:19 Naslov: |
|
|
Citat: | A 2010 German study of nearly 20,000 people, followed over a period of eight years, did conclude that those who ate an average of 6 grams (0.2 oz) of chocolate per day, had a 39% lower risk of heart attack or stroke. That’s a very small amount of chocolate, perhaps only half a single square of a typical 100g dark chocolate bar. |
|
|
[Vrh] |
|
 |
jagodica bobica
Pridružen/a: 09. 01. 2014. Postovi: 448
|
|
[Vrh] |
|
 |
pkristo

Pridružen/a: 01. 12. 2010. Postovi: 558 Lokacija: ZG
|
Postano: 28.8.2015. pet. 10:37 Naslov: |
|
|
Probao. Još uvijek je to preslatko. Ja bih tu dodao još tamne čokolade. |
|
[Vrh] |
|
 |
ogi Site Admin

Pridružen/a: 11. 09. 2007. Postovi: 12065 Lokacija: Zagreb
|
Postano: 28.8.2015. pet. 11:25 Naslov: |
|
|
Šećer je vjerojatno preko 50% kao i inače u čoko svijetu |
|
[Vrh] |
|
 |
jagodica bobica
Pridružen/a: 09. 01. 2014. Postovi: 448
|
Postano: 28.8.2015. pet. 16:41 Naslov: |
|
|
Isprva sam i mislila da je tamna čokolada,,kod proba,,,bila je na oko drugačija,,,,probala sam je tek jučer onak,,,,da,,pomalo razočarana,,,istina još uvijek dosta slatka,,,,,zato nije dobro pretjerivati u tim slatkišima,,,onako ponekad malo da.,,,,Petruse trebamo Ogija pozvati kod nas na degustaciju,,,  |
|
[Vrh] |
|
 |
pkristo

Pridružen/a: 01. 12. 2010. Postovi: 558 Lokacija: ZG
|
Postano: 1.9.2015. uto. 09:23 Naslov: |
|
|
Za sad ga još nemamo čime privući!  |
|
[Vrh] |
|
 |
jagodica bobica
Pridružen/a: 09. 01. 2014. Postovi: 448
|
Postano: 2.9.2015. sri. 15:34 Naslov: |
|
|
Istina,,dok god se ne plasira proizvod koji bu zadovoljio Ogijev istančan ukus,,visoke i stroge kriterije. Jedino kaj bi ga moglo zainteresirati su one biljčice u tvom uredu,,hmmm možda ona višegodišnja paprika i ginger ,,,  |
|
[Vrh] |
|
 |
pkristo

Pridružen/a: 01. 12. 2010. Postovi: 558 Lokacija: ZG
|
Postano: 3.9.2015. čet. 08:12 Naslov: |
|
|
Možda čokolada zaslađena rogačem. Baš sam nedavno na Hvaru nabrao rogač. Jeli smo ga sa stabla. Nije bio pretvrd pa se mogao jesti bez problema. Fino. Prema http://nutritiondata.self.com/facts/sweets/5385/2 ima čak i B12! Neobično. |
|
[Vrh] |
|
 |
|