Planine

Razgovor i dijeljenje
Odgovori
ozi

Planine

Post Postao/la ozi »

premda nije sport jer nema natjecateljskog duha, već 5 godina gazim tim naborima zemljine kore. divno je gledati sebe kroz vrijeme kako se um mijenja. u tome uvelike pomažu planine. tihe su i mirne, no tko zna slušati, čuje ih!

prije sam uvijek forsirao vrhove, nikad birao društvo, no, danas sam teški individualac i u planine idem sa malim brojem ljudi, iako imam ulogu u planinarskom društvu i to posao od srca obavljam zaista!

ovo je na vrhu krofičke u kamniškim alpama, jedan od najljepših pogleda mene. iza sjeverna stijena ojstrice

slika

silaz sa turske gore na kamniško sedlo, preko kotlića. pogled na planjavu i ojstricu iza

slika

prema vrhu lošinja, televrin. tu sam sa društvom proslavio svojs toti pojedinačni vrh. planina je divna, šuma je čarobna! kamenje kao da raste iz zemlje, svo isto, ista visina sve

slika

u polju medvjeđek luka- NJAMI ..na medviđaku

slika

na vrhu jalovca, teška i sipka planina. taj dan smo hodali 14 sati, 32oo m visinske napravili i to mi je najteži izlet do sad

slika

uspon na jalovec, vide se ljudi na stazi, iza mangart

slika

prema vrhu jalovca također

slika

mala luka na krku, mneni najsvetije mjesto od svih što sam vidio

slika

pogled sa storžića na grintovec

slika

zijavica iznad moščeničke drage, bio je to divan dan, frendica i ja, kadulja, sunce i more

slika

opet storžić (peto žrelo grapa)

slika

eto, nadam se da nisam pretjerao. slobodno lijepite slike iz prirode gdje ste bili! uzivajte:)
Ogi
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la Ogi »

:slini:

:respekt:

Hvala Ozi, ovo je predivno...
ozi

Post Postao/la ozi »

tnx, ajde uploadajte i vi malo:D
Ogi
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la Ogi »

slika

Ovo je sve što imam od slika, pogled iznad Piska
ozi

Post Postao/la ozi »

odlično, obožavam planine sa kojih se more vidi.... super je velebit zimi, na snijegu si i gledaš more:))) :respekt:
ozi

Post Postao/la ozi »

evo obećah slike pa...

škotska, najviši vrh UK-a ben nevis 1344m, planina raznolikosti. godinu dana planiranja, škicanja i kopanja informacija. bili smo my best mountain friend i ja, pješački popeli vrh, penjački po sjevernoj stijeni, kasnije još dolina glencoe, lochness, glasgow, london...

u pripremi je putopis pa cu objaviti negdje

prema vrhu ben nevisa, prekrasno jezero
slika

nakon 4 sata bez pauze, sa željom da uhvatimo pogled na vrhu, na vrhu uk-a, ben nevis
slika

spust prema dolini glen nevis odakle smo i krenuli i dobra meditacija i tisina na jezeru. vrh je pun ljudi pa nam je trebalo malo tišine
slika

inverlochy castle u fort williamu gdje smo boravili
slika

ulaz u smjer tower ridge kojeg sam doslovno sanjao puno puta
slika

penjemo, prvo sunce, pogled, kasnije teška škotska i pravo lice ben nevisa. hvala mu
slika

ne tako, ovako...loool ..u magli i kiši
slika

sredina ljeta i zimska jakna. livada koja e vidi, velika je močvara i s stjena neba
slika

meni jedna od najljepših šuma, uz onu na televrinu prije vrha (lošinj)
slika

sve u svemu jako lijepo putovanje, iskustvo i još jedan ostvaren cilj. zahvaljujems vima koji su na bilo koji način bili uz nas!
Ogi
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la Ogi »

Kad se Ozi ne želi sam pohvaliti :D

www.eagles.bloger.hr
Odgovori