Sirova hrana i frutarijanstvo

Otvoreno o veganstvu
Magnovey

Post Postao/la Magnovey »

:img:
sunlight

Post Postao/la sunlight »

Hm, nisam duže vrijeme navraćala ovamo, ali moram se pohvaliti da sam već duže proučavanje, educiranje i istraživanje na sebi sprovela u djelo...20 dana jedem sto posto sirovu hranu. I baš je super! :)
aspalatus

Post Postao/la aspalatus »

:skace: :palac:
sunlight

:) Potpora dobro dođe. Thanks!
Prvih par dana nije bilo baš lako, ali sad mi je tako već nekako normalno. Svjesna sam da su to faze i da ću možda opet zapasti u kušnju - već sam ja jednom započela sa sirovinom, bila 12 dana i pala, ali sad se nekako osjećam drugačije i spremnije. Čak sam i mamu navukla. :) Počela je čitati sve one knjige koje sam ja pročitala, prepoznala je vrijednost takve prehrane i daje sve od sebe. Čak mi je danas poslala recept zelenog kašastog soka kojeg je napravila. Super! :) :)
Luna
Kontakt:

Post Postao/la Luna »

sunlight je napisao/la:Hm, nisam duže vrijeme navraćala ovamo, ali moram se pohvaliti da sam već duže proučavanje, educiranje i istraživanje na sebi sprovela u djelo...20 dana jedem sto posto sirovu hranu. I baš je super! :)
:)
Phoenix

Post Postao/la Phoenix »

sunlight je napisao/la:Hm, nisam duže vrijeme navraćala ovamo, ali moram se pohvaliti da sam već duže proučavanje, educiranje i istraživanje na sebi sprovela u djelo...20 dana jedem sto posto sirovu hranu. I baš je super! :)
samo hrabro ;) :respekt:
Waits

Post Postao/la Waits »

I ja sam u prehranu uključio vaše sokiće :skace:
Dobri su...svaki dan po 2 popijem
Ovaj mi je za sada najbolji: 1 manja cikla, 1 jabuka, 2 mrkve te samoniklo jestivo bilje (kupiti u Zrnu, 10 kuna vrećica od 100 grama)...stvarno jaaaako fino...i bolje se osjećam nekak...
Luna
Kontakt:

Post Postao/la Luna »

Waits je napisao/la:I ja sam u prehranu uključio vaše sokiće :skace:
Dobri su...svaki dan po 2 popijem
Ovaj mi je za sada najbolji: 1 manja cikla, 1 jabuka, 2 mrkve te samoniklo jestivo bilje (kupiti u Zrnu, 10 kuna vrećica od 100 grama)...stvarno jaaaako fino...i bolje se osjećam nekak...
:)
Phoenix

Post Postao/la Phoenix »

i koliko nas je tu sada sirovina :D?
Waits

Post Postao/la Waits »

Phoenix je napisao/la:i koliko nas je tu sada sirovina :D?
:D
sunlight

Sve više i više što me jako veseli. :) Kad sam se počela interesirati za takvu vrstu prehrane, nisam ni pomislila da ću imati na uvid toliko podijeljenih iskustava...internet je čudo. :palac:
filo

Post Postao/la filo »

patlidžan se može jest? luk jedete cijelog, cijeli zeleni dio ?
miumiu

Post Postao/la miumiu »

filo je napisao/la:patlidžan se može jest?
To mi baš ne zvuči jestivo. :?
filo je napisao/la:luk jedete cijelog, cijeli zeleni dio ?
Mladi luk jedem cijeli. Čak se i oni brkovi (bijeli korijenčići) mogu iskoristiti, samo ih treba odrezato od onog dijela koji je nemoguće očistiti.
Phoenix

Post Postao/la Phoenix »

ja patlidan nisam jeo sirov jer mi se bas ne cini jestiv ali luk jedem cijeli bez icega. cak sam jedno vrijeme i imao potrebu za njim pa sam znao recimo pojesti puno luka sa raw krekerima. znao sam cak narezati luk i staviti limunovog soka na njega. pa cak i narezem rajcice unutra i dobijem pravu salatu. bilo je tu svega :D
filo

Post Postao/la filo »

Odgovori