Medo je napisao/la:Pažljivo pratim sve zanimljivo što pišete

, pa se nadam i pametnim odgovorima na sljedeća pitanja:
1. Što je s bjelančevinama? (sad zvučim kao mesojed koji u čudu gleda na vegane i postavlja im to pitanje

). Naime, kod raw fooda velikim dijelom otpadaju žitarice i mahunarke odnosno njihove prerađevine kao glavni izvor bjelančevina.
2. Kako stoji stvar sa raw food-om i fizičkim radom? Konkretno, ne znam na koji način bih se ja kroz raw food opskrbio dovoljnom energijom za kopanje i slične poljoprivredne radove?
kaj se bjelancevina tice, to ti je full prenapuhana spika - vidi npr. amere koji se pretrpavaju s proteinima a svaki drugi je pretio.
a kaj se fizickog rada tice, mogu ti sam dat svoj primjer - dost mi je 5-6 banana sa pol do 1 kg blitve i ja ko zmaj... ne moram nist jest do navecer - dizem se u pet, 2 h vjezbam jogu, picim na faks i ucim all day u knjiznici, i onda navecer opet malo vjezbam jogu,tu i tam zaderem po kompu i idem corit oko pol 1.... to nije tempo od par dana, pa da si nakon tog skomiran, neg fakat lifetime tempo...
al sve ti je to u glavi.. ak mislis da ti fali B kupi b100 od kala (veg). vazno je sam da se ti u glavi osicas ok ... mislim dapriroda malo kad fula .. npr. ak se od prelipog cvijeta jabuka samo djelovanjem prirode pretvorila u fantastican mirisan plod koji pršti bojama,mirisom i okusom, meni je full dovoljno da kad jedem plod osjetim tu prirodu i tu energiju nastajanja - stvaranja... i ne dira me pol% kolko ima bjelancevina, kolko vitamina... neke stvari nemos ni stavit u tablicu... personally, nisam nigdje nasla nikakvu tablicu koja pokazuje postotak zivotne energije u vockama, povrckama ili kojojgog hrani...