pitanje - mogu li ja umjesto cetke za jutarnje trljanje na suho koristiti lufu pa se njezno trljati? anyone? Luna?
Post/gladovanje
-
metanefridija
-
metanefridija
aspalatus, zasto ne voce i povrce u istom obroku? ako nemam probavnih problema i ako sam na sirovomaspalatus je napisao/la:jedi samo i iskljucivo sirovo...stvar rijesena za 4 danaMiss Dalloway je napisao/la:imam problema sa crijevima, svaki put kad nest pojedem, napusem se....tako da je prvenstveno detoksikacija.....![]()
ujutro jedi samo voce a za rucak povrce sa sjemenkama...kasnije tokom dana ako osjetis glad pojedi ili jedno ili drugo ( nemoj zajedno voce i povrce u istom obroku)
EDIT: da odgovorim i sebi i drugima koji nisu upuceni
viewtopic.php?t=430&postdays=0&postorder=asc&start=15
-
metanefridija
hvala 
cijelo jutro se cerekam, pazite kak je tijelo fascinantno - inace su mi menstruacije redovite, traju 5 dana, ciklus dan-dva tamo vamo, ali znam kad mi je ovulacija, osjecam kad se sto dogadja u tijelu. e bas sada, kada se trudim zdravije hraniti zadnjih mjesec dana, lijepo smo razgovarali, tijelo i ja... pripremam se mentalno na post, zamolim tijelo da me prati, objasnim da krecemo cim menstruacija zavrsi. e ne bude! bas sada moje tijelo odluci glumiti buntovnog adolescenta...
tjedan dana me zafrkava nekom kvazi menstruacijom, ja mislila ajd gotovo je, mal je duze bilo i oskudnije, al sta sad, i danas ujutro mi tek tijelo priredi odljev, sjebe i mene i pidzamu... 
cijelo jutro se cerekam, pazite kak je tijelo fascinantno - inace su mi menstruacije redovite, traju 5 dana, ciklus dan-dva tamo vamo, ali znam kad mi je ovulacija, osjecam kad se sto dogadja u tijelu. e bas sada, kada se trudim zdravije hraniti zadnjih mjesec dana, lijepo smo razgovarali, tijelo i ja... pripremam se mentalno na post, zamolim tijelo da me prati, objasnim da krecemo cim menstruacija zavrsi. e ne bude! bas sada moje tijelo odluci glumiti buntovnog adolescenta...
-
metanefridija
metanefridija je napisao/la:eksplodirat ce mi mozak. imam osjecaj da mi se kosti lubanje razdvajaju![]()
a nisam ni pocela post, tek sam na uvodu od voca ujutro i malo povrca popodne...
jel imate neki savjet za glavobolje? nema mi smisla pit tablete kad se cistim, al s druge strane, nema mi smisla plakat i povracat od bolova
Kad tako lose podnosis smanjen unos hrane onda bi trebala ici postepeno
Tablete zaboravi
-
metanefridija
ma mislim da se malo vise faktora poslozilo, imala sam jaki napad migrene, to mi se znalo dogadjati bilo kad, neovisno o prehrani... ipak sam popila tabletu sinoc, legla, meditirala i zaspala usred meditacije
zakljucila sam da bolje jedna tableta nego neprospavana noc. a procistit ce se to iducih dana
lagane glavobolje mi nije problem trpiti, ali napad migrene bome je. imam srece sto je proslo, ljudi znaju danima imat probleme...
jutros sam odlicno, popila sok od jabuke i narance
zakljucila sam da bolje jedna tableta nego neprospavana noc. a procistit ce se to iducih dana
lagane glavobolje mi nije problem trpiti, ali napad migrene bome je. imam srece sto je proslo, ljudi znaju danima imat probleme...
jutros sam odlicno, popila sok od jabuke i narance
Ja još čekam onu knjigu s amazona 
The Juice Fasting Bible: Discover the Power of an All-Juice Diet to Restore Good Health, Lose Weight and Increase Vitality by Sandra Cabot
pa ću uključit sokovnik i idemo. mislim se opremit dobrom literaturom, dnevnikom za piskaranje i dokumentiranje avanture
, čistim zrakom
i enyom..i mislim puno spavat
Trenutno dajem ispite pa nije dobro vrijeme, al kad se to malo smiri mislim krenut u akciju..već godinama prevrćem to po glavi

The Juice Fasting Bible: Discover the Power of an All-Juice Diet to Restore Good Health, Lose Weight and Increase Vitality by Sandra Cabot
pa ću uključit sokovnik i idemo. mislim se opremit dobrom literaturom, dnevnikom za piskaranje i dokumentiranje avanture
Trenutno dajem ispite pa nije dobro vrijeme, al kad se to malo smiri mislim krenut u akciju..već godinama prevrćem to po glavi
-
metanefridija
brezo, mozes ti to! i bolje pricekati da prodju ispiti, slazem se.
mozes probati i juice feasting, nije isto sto i fasting
ja sutra pocinjem s postom na sokovima, pripreme su gotove
naletila sam na ovu stranicu, ima dobrih savjeta:
http://www.naturalhealthtechniques.com/ ... ealth1.htm
umorilo me citanje, al svaka cast zeni na iscrpnosti...
mozes probati i juice feasting, nije isto sto i fasting
ja sutra pocinjem s postom na sokovima, pripreme su gotove
naletila sam na ovu stranicu, ima dobrih savjeta:
http://www.naturalhealthtechniques.com/ ... ealth1.htm
umorilo me citanje, al svaka cast zeni na iscrpnosti...
-
metanefridija
-
metanefridija
Kak se držiš, kak razina energije?
pogledaj ovaj video http://www.youtube.com/watch?v=0TaGCvyTI5w
da imaš društvo
da imaš društvo
-
metanefridija
hvala tibreza je napisao/la:Kak se držiš, kak razina energije?
da imaš društvo
odlicno sam. meni sve ovo jako uzbudljivo! kak dani odmicu sve ti je lakse, to je istina.
danas sam prvi klistir radila... isto me nije jako impresioniralo. al sva sam savjesna bila i dobro se infoprmirala, za pocetak sam uzela pola litre vode i iscijedila pol limuna unutra. i pazila da nema mjehurica zraka, mhm.
buckanje u trbuhu je zabavno
ono sto je nevjerojatno - dogodilo se nesto grozno u obitelji, bratic se ubio, i mislila sam da necu moci fizicki ni psihicki podnijeti putovanje, suocavanje s njegovom obitelji i to, jer postim, ali naprotiv... navecer me uhvate oni lagani grcevi gladi, al inace sam oke.
tu itamo imam zelju, al jedu mi se sendvici, od sve hrane koja postoji - sendvici...
proucavam juice feasting, zvuci mi primamljivo i moze se duze provoditi od posta...
kak si ti?