Kvalitetni madrac
Kvalitetni madrac
Trazim kvalitetni madrac i podnicu, imate koju preporuku?
Ne kužim se u madrace i podnice, ali znam da sam najbolje (u životu) spavala kada sam imala običnu spužvu ("madrac" od spužve, bez ikakvih dodataka unutra, debljine cca 15-tak cm) samo stavljenu na pod. Planiram ponovo napraviti tako nešto.
Čula sam i da se spominje kako nije loše i obratiti pozornost na položaj u kojem se nalazi tijelo na krevetu: preporuča se sjever-jug (glava prema sjeveru, noge prema jugu). Možda netko tko proučava Feng Shui ima/zna neke dobre preporuke?
Čula sam i da se spominje kako nije loše i obratiti pozornost na položaj u kojem se nalazi tijelo na krevetu: preporuča se sjever-jug (glava prema sjeveru, noge prema jugu). Možda netko tko proučava Feng Shui ima/zna neke dobre preporuke?
Da ne ulazim dublje u tehnologiju, bitan je rezultat, spavam bitno boljeMedo je napisao/la:Ogi, ne kužim zašto to mora biti viseće?Makar je sigurno dobro pričvršćeno, ja ne bih mogao spavati s osjećajem pa makar i minimalne mogućnosti da špaga pukne. Šta bi falilo da si totalno na podu?
Prema proizvodjacu, spaga moze izdrzati jos 10x vecu masu
Ako zbog niceg, na podu nebi valjalo jer bi izmjena zraka sa donje strane madraca bila otezana
Re: Kvalitetni madrac
Ogi iz 2008. godine, imam ti ja preporukuogi je napisao/la:Trazim kvalitetni madrac i podnicu, imate koju preporuku?
Kupi prirodan lateks madrac srednje tvrdoće. Točka.
Ili još malo pričekaj pa ću ti ja prodati jer sam se toliko zaljubio u njih da ću i biznis pokrenuti.
Bok!
Koji je madrac bolji? Lateks ili memorijska pjena?
Koji je madrac bolji? Lateks ili memorijska pjena?
Bok Bela, dobrodošla!
Moja preporuka svima je i dalje 100% prirodan lateks madrac srednje tvrdoće.
Spavanje obavezno bočno uz odgovarajući jastuk.
Ako imate široka ramena, izbacivanje jedne letvice na podnici u području ramena može napraviti dodatan prostor za udobnost i ravan položaj kičme.
Meni je moj lateks madrac toliko udoban da se i nakon nekoliko godina svaki puta oduševim kada legnem!!!
Moja preporuka svima je i dalje 100% prirodan lateks madrac srednje tvrdoće.
Spavanje obavezno bočno uz odgovarajući jastuk.
Ako imate široka ramena, izbacivanje jedne letvice na podnici u području ramena može napraviti dodatan prostor za udobnost i ravan položaj kičme.
Meni je moj lateks madrac toliko udoban da se i nakon nekoliko godina svaki puta oduševim kada legnem!!!