NULApkristo je napisao/la:Mozda si ti krvna grupa B. Ja sam 0.
Kažu za nas da smo čistokrvni mesojedi
Ne!!Luna je napisao/la:Kaj ne kažu to za nas koji smo A+?
Najbolje mi je ovo PUNO VOĆA I POVRĆA!osobe krvne grupe A su uzgajivači pa bi prema tome trebale biti i pravi vegetarijanci. Imaju osjetljiv probavni sustav i trebaju biljnu prehranu, puno voća, povrća i žitarica da ne bi nakupljali suvišne kilograme.

Znači na granici samVrijednosti HbA1c se danas izražavaju u % i u mmol/molu Hb. Granična vrijednost za dijagnozu dijabetesa je 6.5% (48 mmol/mol), međutim vrijednosti manje od granične vrijednosti ne isključuju dijabetes. Povećan rizik imaju osobe s vrijednosti HbA1c od 5.7 – 6.4% (39-46 mmol/mol) a visoki rizik HbA1c od 6.0 -6.4% (42-46 mmol/mol).
Sutra nastavljam sa pretragama...Eozinofilni granulociti su povezani s alergijskim reakcijama, ali i infekcijom nametnika (parazita). Stoga ako je njihov broj u nalazu povećan najvjerojatnije se radi o alergiji, ali je potrebno isključiti i mogućnost da se radi o parazitarnoj infekciji. To konačno potvrđuje povećan broj bazofilnih granulocita koji su glavni odgovorni za alergijski odgovor organizma na strane čestice (antigene). Alergeni na koje je osjetljiv najveći broj ljudi su pelud trava i drveća, grinje, neki lijekovi, ali i različite vrste hrane poput kikirikija, jaja ili kravljeg mlijeka te ubodi insekata.