250g zelene salate
250g grožđa
250g vode
Grožđu treba vaditi koštice, prerežem jagodu na pola malim oštrim nožem i špicom izvadim koštice, ma ide to brzo
Ja ne vadim koštice. Obično ostanu na dnu pa kad pažljivo sipaš nema problema. Uostalom nije li svrha sjemenke u plodu upravo ta da završi u crijevima neke životinje pa na izlasku dospije na neko drugo mjesto, a već pognojeno?ogi je napisao/la:Zadnjih dana blendam ovu finu kombinaciju:
250g zelene salate
250g grožđa
250g vode
Grožđu treba vaditi koštice, prerežem jagodu na pola malim oštrim nožem i špicom izvadim koštice, ma ide to brzo
Pa kad se sjetim kojom brzinom trgaš selotep, vjerujem tiogi je napisao/la:prerežem jagodu na pola malim oštrim nožem i špicom izvadim koštice, ma ide to brzo
Jagoda ima kostice s vanjske strane...ogi je napisao/la:Zadnjih dana ...
...prerežem jagodu na pola malim oštrim nožem i špicom izvadim koštice, ma ide to brzo
Da, nikako ne bi smio jesti više od 100 kg koštica za jedan obrok. Koštice marelice su među najljekovitijima upravo jer sadrže cijanide i B17 koji cijanide dovodi do stanica raka i tako ih uništava. Samo nemoj pretjerivati i od tog cijanida koliko dobiješ u košticama možeš samo profitirati. Od koštica grožđa se radi i vrlo cijenjeno ljekovito ulje.ogi je napisao/la:Mislim da koštice sadrže i cijanide koji su otrovi za nas
http://en.wikipedia.org/wiki/Grape_seed_oilogi je napisao/la:Misliš? Ulje?
Nemam trenutno ni vremena ni volje za proučavanje koštica i eksperimentiranje na sebi