Đolić Livada

Dijelimo iskustva i radost vrtlarenja
paradajz

Post Postao/la paradajz »

Gledo sam ja film još prije da...
Odličan je lik, al stvarno je sposoban i vidi se da zna radit sa drvetom...:respekt:

Jedino što mu ja zamjerim je to šta je brusnice kuhao i pravio đem sa bijelim šećerom :D
RozaGroza
Kontakt:

Post Postao/la RozaGroza »

Ahoj Zemljani, da se i ja javim, nisam stigla cijelo ljeto, preokupirana radom u vrtu i po zemlji NAPOKON!! :)

Kod nas sve ide super, vrt predobro rađa iako ga nismo nikako pripremali, nije čak ni gnojen, al svejedno smo izvukli maksimum, i sad je u tijeku priprema zimnice. Sve je toliko ukusno i dobro da smo u transu. A muž mi svakodnevno tamani zimnicu, nakuhavam umaka, chutneya, mermelada, a on jede u prosjeku teglu dnevno!! Dogodine širimo vrt na 1500 m2, bacamo se i na češnjak, posadit ćemo jedno 15 kg domaćeg, pa ćemo vidjet kako će to bit s obzirom da imam ideju da ga sijem svugdje po vrtu između biljaka.

Anyway, samo se kratko javljam, odoh blogirat. Stojte mi dobro, idem malo špijunirat vaše vrtove po forumu :)
Ogi
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la Ogi »

Zvuči jako dobro, stavi koju sliku kad uhvatiš vremena :palac:
Ogi
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la Ogi »

RozaGroza je napisao/la:uzeli smo nekih 70 sadnica, sadili muž i ja 10 dana ubili se od posla, uhvatilo se sve, al srne i zečevi pojeli nekih 10%
Kako su voćke? Da li ste napravili zaštitu za ovu zimu?
Ogi
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la Ogi »

Drug Mile

Post Postao/la Drug Mile »

Nekako me nije iznenadilo, ali šteta.
Ogi
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la Ogi »

Čitao sam o problemima koje su imali ali ipak....
Drug Mile

Post Postao/la Drug Mile »

Na internetu je previše ljudi koji samo gledaju slike i maštaju da se maknu iz grada. Roza i familija su to napravili, i redovito je izvještavala kako im ide, baš mi je bilo super pratiti je. Kad mi sad netko kaže da se nešto ne može, ja im spomenem Rozu.

Iskreno, mislio sam da će nastaviti tim putem, da će si pomalo prilagođavati život na Đolić livadi svojim potrebama i da su tamo sretni. Nedavno sam na nju naletio na facebooku, vidim da se dosta fizički promijenila, smršavila, postala prava gradska mačka pa mi je već tada nekako izgledalo kao da napušta seosku idilu.

A dobro, samostalno su se upustili u jednu avanturu, sada samostalno idu u drugu, pretpostavljam da znaju što rade.
Odgovori