Zracenje mobitela

Putovanje prema zdravijem životu
Ogi
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la Ogi »

tomislav je napisao/la:Bilo na tv, kažu da motorola zrači najviše, a samsung među onima koji zrače manje ...
To su manje-više gluposti jer mobitel zrači ovisno o potrebi da ostvari vezu
Zrači više ako si na mjestu gdje je slabiji signal

Od 2008g mobitel imam kod sebe samo kada idem na put
Inače mi stoji doma na stolu i vidim ga jednom tjednom da napunim bateriju
Medo

Post Postao/la Medo »

Bez obzira na ovakvo ili onakvo zračenje, činjenica je da previše koristimo mobitele i ovisni smo o njima, ljudi se više rijetko sjete da još uvijek postoji fiksna telefonija i da bi se dobar dio razgovora mogao prebaciti na fiksni telefon ili čak pričekati dok tu osobu ne sretneš uživo, a razgovor na mobitel svesti samo na one činjenice koje se baš moraju reći u datom momentu.

Također, i razne opcije "nula", unlimitedi i slične besplatne ili jeftine opcije doprinose tome da ljudi satima razglabaju na mobitel o stvarima o kojima nikad ne bi pričali kad ne bi imali tu opciju, govorim iz vlastitog iskustva.
tomislav

Post Postao/la tomislav »

ogi je napisao/la:
tomislav je napisao/la:Bilo na tv, kažu da motorola zrači najviše, a samsung među onima koji zrače manje ...
To su manje-više gluposti jer mobitel zrači ovisno o potrebi da ostvari vezu
Istina, ali mislim da po tehničkim parametrima neki mobiteli ipak imaju veću snagu zračenja od drugih, odnosno nemaju svi istu osnovnu snagu zračenja u istim uvjetima uspostave poziva...
Ogi
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la Ogi »

tomislav je napisao/la: Istina, ali mislim da po tehničkim parametrima neki mobiteli ipak imaju veću snagu zračenja od drugih, odnosno nemaju svi istu osnovnu snagu zračenja u istim uvjetima uspostave poziva...
Ma nebitno
prima

Post Postao/la prima »

ogi je napisao/la: To su manje-više gluposti jer mobitel zrači ovisno o potrebi da ostvari vezu
pitanjce: jeli to onda znači da bi bilo pametno napustiti mobilnog operatera koji ima rupe u mreži (znam da mi se signal svaki dan gubi na istim mjestima-nisu garaže, samo malo brdovit teren). s druge strane, ja na mobitel pričam jedva 3-4 x tjedno, većina razgovora mi je ispod 1 min,pa da ne brinem?
Ogi
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la Ogi »

prima je napisao/la:pitanjce: jeli to onda znači da bi bilo pametno napustiti mobilnog operatera koji ima rupe u mreži (znam da mi se signal svaki dan gubi na istim mjestima-nisu garaže, samo malo brdovit teren). s druge strane, ja na mobitel pričam jedva 3-4 x tjedno, većina razgovora mi je ispod 1 min,pa da ne brinem?
Upravo tako, što je bolja mreža to je manje zračenje i duže trajanje baterije :palac:
Odgovori