ogi, svaka cast! bas mi je drago sto me razumijes
sto se tice e.coli, svaki put sam radila urinokulturu i prema antibakteriogramu bih dobila antibiotik. dosta sam citala o tome i sklonija sam bila bioloskim oruzjima nego antibioticima, tako da sam vec probala bila tinkturu radovan petrovic, caj od travara iz bjelovara (mb), CITROFIT (grozan je za piti, ali meni to ne smeta, samo da mi je pomogao, ali nije
mozda je bas problem u apsorpciji... zato se zelim ocistiti. a sto se tice tice secera i e.coli, problemi su poceli kad sam jela proteine i povrce, ni š od šećera u to vrijeme. zbunjujuce u svakom slucaju.
Luna skinula sam si knjige. Ne znam tko ih je skenirao, ali svaka cast, trebalo je to napraviti! Veselim se citanju! ne mislim postiti duze od 10 dana. upravo sam razgovarala s mamom i rekla joj sto sam sve saznala ovdje i sto zelim napraviti, rekla je da zvuci odlicno i da imam njenu podrsku i da dodjem kuci ako zelim za vrijeme posta, da cu imati svoj mir
Recite mi molim vas onda za te sokove - trebam kupiti sokovnik? imate neki koji biste preporucili? ili se povrce miksa i razrijedi s vodom? ne vjerujem bas kupovnim sokovima, sto god im pisalo na poledjini, radije bih kupovala od kumica na placu povrce, ono kvrgavo
jos jedna stvar, pisat cu o svom iskustvu ovdje. pocinjem nakon mjesecnice, nekako mislim da nije pametno postiti u to vrijeme