Mačke

Mjesto gdje se ni koza ne osjeća čudno
mashala

Post Postao/la mashala »

Već sam imao jedan "privatni" plan kastracije u svom kvartu ali ne stignem to realizirati. Jelena mi je jako pomogla po pitanju informacija i pokazala pravu volju dam sudjeluje u tome.
Kada se vrati sa puta razgovaraj sa njom o tome...ima vrlo praktične informacije i opcije.
miumiu

Post Postao/la miumiu »

Nevjerovatno kako su ta mala mačad prirodno čista bića. Pokušavam ga udebljat, često nudim hranu pa jede. Svako malo mu se kaka. Nadam se da je to normalno (čvrsta mala kakica). Kad sam kod kuće on bi stalno bio u krilu. Onda je miran. Kad mu se ide na wc on malo zacvili pa ga ja odnesem u njegov wc i on obavi svoje. Nema šanse da to napravi bilo gdje. A nemaš ga kaj vidjet kak je mali. :srce:
filo

Post Postao/la filo »

slika
milevaindia

Post Postao/la milevaindia »

:love:
mashala

Post Postao/la mashala »

:srce: :srce: :srce:
Filo...đavo te odnio! Ubi me od slatkoće sa ovom fotkom!
miumiu

Post Postao/la miumiu »

Ovaj moj malac je prilično loše. Već je preko tjedan dana kod mene. Jedno vrijeme se činilo da ide na bolje al sad je koma. Ne pije (pokušavam i na špricu, ali odbija), jako malo jede, mislim da ima gadnih problema s probavom. Oči smo zalječili al vidi da opet počinje isto. Nosić još curi. Jedva da stoji na nožicama. Zapravo ne diže se veći dio dana. Prošlu noć je stalno plakao (spava sa mnom kad hoće). Po danu je tiho. Ujutro je hodao unatraške. Zastrašujuće. Ne znam više što bi. Obližnji veterinar je niš koristi snobčina. Za onog malo dalje moram ga ukrcat na bicikl. Ne znam hoće li izdržati toliki stres.
aspalatus

Post Postao/la aspalatus »

ajoj :placko: probaj ga svakako odvesti nekomdrugom vet ako je taj takav... drzim fige da veceras izdrzi... jako je tesko s malim macama, a mozda je uhvatio macju virozu ( jedan moj macic davno je imao to kad sam ga nasla na ulici i izljecio se) , isto je tako odbijao hranu i hodao untarag, tresao glavom kao da mu je nesto upalo u usi itd..... drzim fige. vodi ga drugom vet
jelena

Post Postao/la jelena »

miumiu je napisao/la:Obližnji veterinar je niš koristi snobčina. Za onog malo dalje moram ga ukrcat na bicikl. Ne znam hoće li izdržati toliki stres.
ocito je da je macicu potrebna (bolja) veterinarska pomoc - valjda vas moze netko autom odvesti do veta?!
edit: ako ne nadjes nikoga, javi, odvest cu vas ja, samo uzmi u obzir da me od subote nema.
aspalatus

Post Postao/la aspalatus »

sad kad si spomenula tog vet, ima ovde u splitu jedan nevjerovatno dobar veterinar, Vando Rauning. taj covik zbilja jako jako voli zivotinje i to se vidi.
ovo je jedna cura rekla za njega na forumu. hr : Dr. Vando mi je ko dr. Doolitle - a moj ga šašavi maltezer obožava!

taj covik mi je izljecio toliko zivotinja koje sam nasla na cesti i nikad nije uzeo ni kune za to! sa zivotinjama je njezan... predivan je
jelena

Post Postao/la jelena »

aspalatus je napisao/la: taj covik mi je izljecio toliko zivotinja koje sam nasla na cesti i nikad nije uzeo ni kune za to! sa zivotinjama je njezan... predivan je
blago splicanima. ovdje svi (po mojem iskustvu) deru li ga deru. jasno mi je da i oni trebaju od necega zivjeti, zato se jos vise raznjezim kad cujem da ima i takvih divnih ljudi.
miumiu

Post Postao/la miumiu »

jelena je napisao/la:blago splicanima. ovdje svi (po mojem iskustvu) deru li ga deru. jasno mi je da i oni trebaju od necega zivjeti, zato se jos vise raznjezim kad cujem da ima i takvih divnih ljudi.
Meni su u Bubi (Bruno Ljolje i ekipa) mačku s jednom šapom u grobu (izgledala je pod kraj očajno) uvijek tretirali kao kraljicu. I ne deru baš. Meni se dešavalo da niš ne platim. Frendica stalno besplatno liječi kod njih male uličare, a Ljolje joj je znao usted noći dolazit doma kad je bila frka (baloner preko pidžame i ajmo!:D ). Npr. kad je mačka s visine pala na šiljak od ograde (i ostala visit probodena). Uspio je skrpat. Na žalost on je na drugom kraju grada (Selska, preko puta Eriksona).
Zadnja izmjena: miumiu, dana/u 31 srp 2008, 12:12, ukupno mijenjano 1 put.
miumiu

Post Postao/la miumiu »

Bile smo s mačetom u Bubi, Jelena i ja. Mali je dosta loše, vidjet ćemo što će biti, hoće li živjeti. Sad spava u "luksuznoj "košari koju sam mu pripremila. ;) Još jednom sam se uvjerila koliko su tamo sjajni ljudi/veterinari. Toliko su brižni, nježni, bez obzira kakva je životinja (mali je zbilja u jadnom stanju). Oni su napravili sve što se može, dali lijekove, infuziju, klistirali... Ništa nisu naplatili. Sutra idemo na još jednu turu antibiotika. Jako mi je žao da nisam odmah išla k njima.
Još jednom hvala Jeleni što dolazi zbog nas na drugi kraj grada. Što bi rekla moj prijateljica Daniela: MI SMO MOČNA MAČJA ORGANIZACIJA!! ;)
mashala

Post Postao/la mashala »

Držim fige za maloga :moli:
A Jelena je napravila samo ono što joj i "priliči",ništa manje od toga...zato ja kažem: Jela rules! :palac:
jelena

Post Postao/la jelena »

yeeeeeeah!

al' boze, taj macic, knedla mi u grlu kad ga se sjetim. fakat grozno izgleda, jadnicak.
miumiu

Post Postao/la miumiu »

jelena je napisao/la:yeeeeeeah!
al' boze, taj macic, knedla mi u grlu kad ga se sjetim. fakat grozno izgleda, jadnicak.
Pa moćna mačja organizacija je baš specijalizirana za takve slučajeve. :igrasmacom:
Odgovori