Pardon unaprijed ako je ovo već negdje spomenuto:
svi koji ste spasili s ceste psa, ili psiće a da ih ne možete udomiti također pokušajte ovdje:
http://suza.hr/
Prije tjedan i pol sam si pratio frendicu doma, i nedaleko njenog stana auto je skoro zgazio psa. Pozvali smo ga da dođe. Mlad dečko, cca 8 mjeseci star, mješanac između labradora i još nečeg. Čekali smo vlasnika da se pojavi sat vremena... no kako je već bilo blizu četiri ujutro, odustali smo. Uglavnom, pas je prespavao kod mene, bio je divan i dobar. Ujutro je bio kod mojih dragih veterinarki gdje je dobio injekciju protiv sranja koje je pojeo na cesti (smrdilo mu po crkotini iz usta), i još jednu za proljev. Do podneva sam preko te
Suze.hr, kroz mnogobrojne razgovore mlade operaterke koja radi jutarnju smjenu, uspio doći do vlasnika. Moram im priznati, stvarno si je dala truda i pomogla mi je pronaći vlasnika koji je čipirao psa, al debili u njegovoj vet. stanici nisu u bazu ubacili ime i prezime, te adresu vlasnika - već samo kod...
Žalosno je da je pas, kad si je vidio vlasnike, nije bio uopće sretan. Više se veselio meni ujutro nego vlasniku i njegovom tati. Uglavnom, javio sam to curi u
Suzi i već su počeli tražiti nove vlasnike tom divnom dobrom mladom momku.