Naručujem Excaliburov (Starter, 4 pretinca).filo je napisao/la:dehidratori, nabavil ko kaj?
http://www.excaliburdehydrator.com/
Trebati ću još dodatno kupiti naponski adapter/ pretvarač.
Naručujem Excaliburov (Starter, 4 pretinca).filo je napisao/la:dehidratori, nabavil ko kaj?
To cu ti ja srediti..Luna je napisao/la:Trebati ću još dodatno kupiti naponski adapter/ pretvarač.
ogi je napisao/la:To cu ti ja srediti..Luna je napisao/la:Trebati ću još dodatno kupiti naponski adapter/ pretvarač.
Preko ebay-a, zajedno sa dostavom, trebalo bi ispasti oko 700 knPhoenix je napisao/la:Koliko ce te izaci?
Nisam uspjela preko ebay-a, jer nitko ne dostavlja u RH, odnosno, ako dostavlja onda trošak dostave ispadne skuplji nego kada naručuješ direktno od proizvođača. Ostavila sam to za jesen, obzirom da dolazi ljepše vrijeme/ više temperature, pa ću moći sušiti vani na balkonu/ zraku/ suncu. Već neko vrijeme pripremam ovdje staviti neki članak o dehidriranju, ali...nikak. Budem. Ti?filo je napisao/la:luna ti je doslo, si narucila uopce?
Ne treba, ne trebaLuna je napisao/la:Trebati ću još dodatno kupiti naponski adapter/ pretvarač.