Prelazak na sirovo

Otvoreno o veganstvu
miumiu

Post Postao/la miumiu »

filo je napisao/la:taj cistac ima u dmu?
Nema. Ni to ni klistir još nisu uveli u svoj asortiman. :roll: :smijeh2:
Miss Dalloway

Post Postao/la Miss Dalloway »

ljudi, ne cini vam se ovo kao ekstremitet? meni da. ajmo svi samo jest travu recimo, hura :smijeh2:
filo

Post Postao/la filo »

ekstremittet ti je inače neki ud. može i kita :lol:
ja nisam sirovina al sam napravil korak prema tome, ten mi je recimo već ljepši..
Nema. Ni to ni klistir još nisu uveli u svoj asortiman.
no fakat. pa kaj bum onda. ja bi kupil dvajst drugih stvari da zakamufliram kupnju klistira a ovak u ljekarni moš mislit da bum pital.
možda mogu doma nekak s bocom od radenske.. donatom. :smijeh2:
aspalatus

Post Postao/la aspalatus »

Miss Dalloway je napisao/la:ljudi, ne cini vam se ovo kao ekstremitet? meni da. ajmo svi samo jest travu recimo, hura :smijeh2:
:roll: to je obican cistac jezika...
ekstremitet je ud dobro ti je reka filo...ruka , noga itd... btw, zitarice su trave ako nisi znala ;)
Miss Dalloway

ekstremittet ti je inače neki ud. može i kita

krivo sam se izrazila, mislila sam ekstrem :oops:

btw, zitarice su trave ako nisi znala
pa jesam ali fora zvuci, kao idemo jest TRAVU po pasnjacima :smijeh2:
Phoenix

Post Postao/la Phoenix »

he he samo polako. citaj i educiraj se pa ces vjerojatno i ti jednom postati sirovina kao mi ;) :palac:
Medo

Post Postao/la Medo »

filo je napisao/la:ekstremittet ti je inače neki ud. može i kita :lol:
ja nisam sirovina al sam napravil korak prema tome, ten mi je recimo već ljepši..
Nema. Ni to ni klistir još nisu uveli u svoj asortiman.
no fakat. pa kaj bum onda. ja bi kupil dvajst drugih stvari da zakamufliram kupnju klistira a ovak u ljekarni moš mislit da bum pital.
možda mogu doma nekak s bocom od radenske.. donatom. :smijeh2:
Pa rekao sam ti već negdje: uzmi si odvjetnika neka ti ide kupiti umjesto tebe. :D
Ljudi koji su dobivani milijune kuna na lotu su angažirali odvjetnika da ide umjesto njih po lovu jer ih je bilo sram. :D :D :D

Iako - šalu na stranu - kupuju se prezervativi, ulošci i slično bez ikakvog osjećaja srama, isto tako bi trebalo biti i s tom aparaturom za klistiranje.
filo

Post Postao/la filo »

Iako - šalu na stranu - kupuju se prezervativi, ulošci i slično bez ikakvog osjećaja srama, isto tako bi trebalo biti i s tom aparaturom za klistiranje.
meni nije ni blizu isto kupovat to i rizbače..
Miss Dalloway

vise bi me bilo sramota kupit kilu svinjetine i to sa saznanjem kako je ubijena :x
aspalatus

da u pravu si Medo, mene uvik nanovo zacuduje koliko smo mi ljudi daleko od svog tijela..ono nekid dijelovi su ok a neki drugi dijelovi tijela za porugu i sramotu?? mislim koje ispiranje mozga zadnjih 2000 godina ggrrr
Luna
Kontakt:

Post Postao/la Luna »

Danas me ulovilo. Sa ovim simptomima "pročišćavanja". Osjećam se dosta loše.
Ali, vrlo čudan osjećaj. S jedne strane osjećam golemu količinu energije i lakoću, a s druge strane me boli glava (iznad obrva), jako sam pospana/ umorna, proradili su mi sinusi i osjećam puno sluzi u grlu...osjećam se jako slabo, kao da se tijelo bori s nečim... :(
Da bar mogu prespavati ovo :(
Asp, za koliko to prođe? :placko:
filo

Post Postao/la filo »

uh i ja se osjecam iscrpljeno..sad sam se malo prosetal do placa, bake i tak, bas mi dobro doslo, lijepo vrijeme vani, sunceko
aspalatus

hm. luna mene je bilo spucalo isto to ali nije dugo trajalao...nakon sta sam ocistila jezik ujutro...sta ja znam u toku dana mi je bilo masu drugacije...sutradan nista...ali nakon par dana me opet bilo ulovilo pa sam zakljucila da to dolazi nekako periodicno...doduse u sve manje izrazenijem obliku ..

drz se luna :fulllove:
Phoenix

Post Postao/la Phoenix »

da drzi se luna, prezivjet ces :palac:
muki

Post Postao/la muki »

Luna je napisao/la:Danas me ulovilo. Sa ovim simptomima "pročišćavanja". Osjećam se dosta loše.
Ali, vrlo čudan osjećaj. S jedne strane osjećam golemu količinu energije i lakoću, a s druge strane me boli glava (iznad obrva), jako sam pospana/ umorna, proradili su mi sinusi i osjećam puno sluzi u grlu...osjećam se jako slabo, kao da se tijelo bori s nečim... :(
Da bar mogu prespavati ovo :(
Asp, za koliko to prođe? :placko:

otrovi u organizmu - počinju ti se oslobađati (mislim da te to pati) nakupine u tankom crijevu (čitaj nakupljeni otrovi) pa te to pati - od toga te boli glava i osjećaš se malaksalo ..... - pij puno tekucine.....PUUNOO!

i nabavi si FITOLAX pa ga konzumiraj da ti se crijeva brže očiste....više o tome kasnije ako te zanima - moram juriti....

....
Odgovori