Nema. Ni to ni klistir još nisu uveli u svoj asortiman.filo je napisao/la:taj cistac ima u dmu?
Prelazak na sirovo
-
Miss Dalloway
ekstremittet ti je inače neki ud. može i kita
ja nisam sirovina al sam napravil korak prema tome, ten mi je recimo već ljepši..
možda mogu doma nekak s bocom od radenske.. donatom.
ja nisam sirovina al sam napravil korak prema tome, ten mi je recimo već ljepši..
no fakat. pa kaj bum onda. ja bi kupil dvajst drugih stvari da zakamufliram kupnju klistira a ovak u ljekarni moš mislit da bum pital.Nema. Ni to ni klistir još nisu uveli u svoj asortiman.
-
Miss Dalloway
Pa rekao sam ti već negdje: uzmi si odvjetnika neka ti ide kupiti umjesto tebe.filo je napisao/la:ekstremittet ti je inače neki ud. može i kita![]()
ja nisam sirovina al sam napravil korak prema tome, ten mi je recimo već ljepši..no fakat. pa kaj bum onda. ja bi kupil dvajst drugih stvari da zakamufliram kupnju klistira a ovak u ljekarni moš mislit da bum pital.Nema. Ni to ni klistir još nisu uveli u svoj asortiman.
Ljudi koji su dobivani milijune kuna na lotu su angažirali odvjetnika da ide umjesto njih po lovu jer ih je bilo sram.
Iako - šalu na stranu - kupuju se prezervativi, ulošci i slično bez ikakvog osjećaja srama, isto tako bi trebalo biti i s tom aparaturom za klistiranje.
-
Miss Dalloway
Danas me ulovilo. Sa ovim simptomima "pročišćavanja". Osjećam se dosta loše.
Ali, vrlo čudan osjećaj. S jedne strane osjećam golemu količinu energije i lakoću, a s druge strane me boli glava (iznad obrva), jako sam pospana/ umorna, proradili su mi sinusi i osjećam puno sluzi u grlu...osjećam se jako slabo, kao da se tijelo bori s nečim...
Da bar mogu prespavati ovo
Asp, za koliko to prođe?
Ali, vrlo čudan osjećaj. S jedne strane osjećam golemu količinu energije i lakoću, a s druge strane me boli glava (iznad obrva), jako sam pospana/ umorna, proradili su mi sinusi i osjećam puno sluzi u grlu...osjećam se jako slabo, kao da se tijelo bori s nečim...
Da bar mogu prespavati ovo
Asp, za koliko to prođe?
hm. luna mene je bilo spucalo isto to ali nije dugo trajalao...nakon sta sam ocistila jezik ujutro...sta ja znam u toku dana mi je bilo masu drugacije...sutradan nista...ali nakon par dana me opet bilo ulovilo pa sam zakljucila da to dolazi nekako periodicno...doduse u sve manje izrazenijem obliku ..
drz se luna
drz se luna
Luna je napisao/la:Danas me ulovilo. Sa ovim simptomima "pročišćavanja". Osjećam se dosta loše.
Ali, vrlo čudan osjećaj. S jedne strane osjećam golemu količinu energije i lakoću, a s druge strane me boli glava (iznad obrva), jako sam pospana/ umorna, proradili su mi sinusi i osjećam puno sluzi u grlu...osjećam se jako slabo, kao da se tijelo bori s nečim...![]()
Da bar mogu prespavati ovo![]()
Asp, za koliko to prođe?
otrovi u organizmu - počinju ti se oslobađati (mislim da te to pati) nakupine u tankom crijevu (čitaj nakupljeni otrovi) pa te to pati - od toga te boli glava i osjećaš se malaksalo ..... - pij puno tekucine.....PUUNOO!
i nabavi si FITOLAX pa ga konzumiraj da ti se crijeva brže očiste....više o tome kasnije ako te zanima - moram juriti....
....