ahahh i vise od samog zivljenjafilo je napisao/la:ovo mi frend poslal nakon kaj sam mu poslal one gornje linkove pa komentirajte, istražite, kaj godnegde sam čital da su sjemenke hempa (cannabis) nešto najzdravije kaj postoji, ima sve nutra kaj treba organizmu, i moreš samo na njima živeti
Sirova hrana i frutarijanstvo
ogi je napisao/la:Odlucio sam biti sirovojed svaki dan do rucka....a jeste me zarazili
Sada kada nije sezona izobilja oslanjam se najviše na naranče, jabuke, banane i mrkvu. Kupujem gotovo isključivo na Trešnjevci, ponekad na Dolcu. U principu, kupim kaj god ima, a može se sirovo jesti.ogi je napisao/la:Imam brdo banana i narandja..
Jabuke mi se gade kupiti..![]()
Sta da jos kupim..gdje??
Znaci..dorucak..turbo brza priprema
A cikla, karfiol, korabica, mladi kupus... kaj nije to baš fino sirovo?vuycha je napisao/la: Sada kada nije sezona izobilja oslanjam se najviše na naranče, jabuke, banane i mrkvu. Kupujem gotovo isključivo na Trešnjevci, ponekad na Dolcu. U principu, kupim kaj god ima, a može se sirovo jesti.
Jedete li kiselo zelje, vi presnojedci? Ono je jako zdravo jer sadrži laktobacilus i puno vitamina C.
Naravno. Spomenuo sam samo voće, ali odnosi se i na povrće. Ne jedem kiseli kupus nego sirovi, nakosam na trakice s ostalim. U zadnje vrijeme ne začinjavam uopće salate jer mi pregazi sve okuse. Naribam mrkvu, ciklu, daikon, narežem salatu, kupus, krastavac, karfiol itd. Što mi je pri ruci.miumiu je napisao/la:A cikla, karfiol, korabica, mladi kupus... kaj nije to baš fino sirovo?vuycha je napisao/la: Sada kada nije sezona izobilja oslanjam se najviše na naranče, jabuke, banane i mrkvu. Kupujem gotovo isključivo na Trešnjevci, ponekad na Dolcu. U principu, kupim kaj god ima, a može se sirovo jesti.![]()
Jedete li kiselo zelje, vi presnojedci? Ono je jako zdravo jer sadrži laktobacilus i puno vitamina C.
ej, bok svima!!!
nova sam tu, u biti nadjoh vas skroz slucajno
anyway, jedem 100% raw vec 2 godine, u biti zadnje 3 god. od 4 do 11 mj. 100%, a ostatak godine vecinom.. nemam pojma kak skvadra racuna da je 78, 90 il whatever % raw
uglavnom, jedem sve ... voce (sve, uglavnom prijepodne - citaj dorucak & ranopopodnevni gablec
) i povrce ( sve osim krumpira
) i klice( uglavnom mungo i leca) popodne.
bas je lijepo naci ekipu koja je cula za boutenko family & kojima anne widgemore (mislim da se malo drukcije pise??) nije strange
bravo za banane - moram priznati da ih ja uistinu puno potamanim, da ne idem bas previse u detalje tih 20ak kg je onak za tjedan dana...
jedina fora je kaj ih je zblendam u multiću sa hrpom blitve/spinata il neceg tamnozelenog lisnatog - high in klorofil i totally high sa svim neophodnim mineralima i vitaminima... ak je domace i nespricano, of course
( osobno , u zadnje 2 god. nisem takla nist od sintetskih i dr. multića, a nist mi ne fali... osim koje daske
, al sta ces, tak sam rodjena... mozda zraste koja s vremenom
).. osim toga greens sprecava onaj nagli high in energy sindrom, nakon kojeg se inace naglo skomiras... tj. mislim da je strucni izraz *usporava nagli rast secera u krfci *..
eto, za pocetak to je sve od mene... nazalost il bolje receno, na srecu, nisam bas tip koji visi puno za kompom - uglavnom svaki slobodni trenutak jurim negdi u prirodu, tak da ... imajte se rad i vid'mo se kad dragi bogo da... nadam se skoro
pozdrav
saan
nova sam tu, u biti nadjoh vas skroz slucajno
anyway, jedem 100% raw vec 2 godine, u biti zadnje 3 god. od 4 do 11 mj. 100%, a ostatak godine vecinom.. nemam pojma kak skvadra racuna da je 78, 90 il whatever % raw
uglavnom, jedem sve ... voce (sve, uglavnom prijepodne - citaj dorucak & ranopopodnevni gablec
bas je lijepo naci ekipu koja je cula za boutenko family & kojima anne widgemore (mislim da se malo drukcije pise??) nije strange
bravo za banane - moram priznati da ih ja uistinu puno potamanim, da ne idem bas previse u detalje tih 20ak kg je onak za tjedan dana...
jedina fora je kaj ih je zblendam u multiću sa hrpom blitve/spinata il neceg tamnozelenog lisnatog - high in klorofil i totally high sa svim neophodnim mineralima i vitaminima... ak je domace i nespricano, of course
eto, za pocetak to je sve od mene... nazalost il bolje receno, na srecu, nisam bas tip koji visi puno za kompom - uglavnom svaki slobodni trenutak jurim negdi u prirodu, tak da ... imajte se rad i vid'mo se kad dragi bogo da... nadam se skoro
pozdrav
saan