Ptice

Mjesto gdje se ni koza ne osjeća čudno
Ogi
Site Admin
Kontakt:

Ptice

Post Postao/la Ogi »

<embed src="http://www.youtube.com/v/UXE8lsdOTBg&rel=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed>

:shock: :smijeh2: ..sta je ovo Luahaha
Lualaha

Post Postao/la Lualaha »

Nevidim ništa Ogi?????!!! :?
Nema niš sve bijelo
Zadnja izmjena: Lualaha, dana/u 04 sij 2008, 17:08, ukupno mijenjano 1 put.
Lualaha

Post Postao/la Lualaha »

vuycha

Post Postao/la vuycha »

Lualaha je napisao/la:Nevidim ništa Ogi?????!!! :?
To je to s tvog linka. Nasred slike imaš gumb s trokutom (play) pa klikni na njega da se učita.
Lualaha

Post Postao/la Lualaha »

To je to s tvog linka. Nasred slike imaš gumb s trokutom (play) pa klikni na njega da se učita
Ma znam al neznam koji je k... you tubu...neće da se otvori...meni je to frendica poslala na mail...krepala sam
Lualaha

Post Postao/la Lualaha »

Eo nastavak one lude ptice:

<embed src="http://www.youtube.com/v/HJAVYjdYa0Y&rel=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed>

:smijeh2: :smijeh2: :smijeh2:
Luna
Kontakt:

Post Postao/la Luna »

Preluda plesačica :D :palac:
Luna
Kontakt:

Post Postao/la Luna »

Otvorili su neki fitnes centar u Super Konzumu na Ljubljanskoj aveniji. Kraj recepcije centra, drže jednu ogromnu papigu u kavezu. Ne znam kako se točno zove vrsta, ali to je jedna od onih koja može naučiti pričati. Djeluje pretužno. Tako lijepa i velika u tom malom kavezu u kojem ne može uopće raširti krila, a stavili su je tamo samo kako bi ljudi imali nešto zanimljivo za pogledati, kao neku atrakciju :?
Ne mogu zamisliti da cijeli dan "moram" sjediti pokraj tog kaveza i raditi.
Luna
Kontakt:

Post Postao/la Luna »

slika

Ima li još netko tko je zaljubljen u cvrkut/ pijev ptica? :love:
Medo

Post Postao/la Medo »

Luna je napisao/la:Otvorili su neki fitnes centar u Super Konzumu na Ljubljanskoj aveniji. Kraj recepcije centra, drže jednu ogromnu papigu u kavezu. Ne znam kako se točno zove vrsta, ali to je jedna od onih koja može naučiti pričati. Djeluje pretužno. Tako lijepa i velika u tom malom kavezu u kojem ne može uopće raširti krila, a stavili su je tamo samo kako bi ljudi imali nešto zanimljivo za pogledati, kao neku atrakciju :?
Zaista žalosno :( , ali treba znati da se radi o vrstama koje su već generacijama otuđene od prirode (ljudskom krivicom naravno) i izgubile nagone za preživljavanjem u divljni, i kad bi ih se kojim slučajem pustilo da pobjegnu u prirodu (pa čak i u zemlje odakle potječu), vjerojatno ne bi preživjele.

Sve to ne mijenja činjenicu kako je divljenje pticama u kavezu i doživljavanje toga kao atrakcija perverzno. :x
Lualaha

Post Postao/la Lualaha »

Otvorili su neki fitnes centar u Super Konzumu na Ljubljanskoj aveniji. Kraj recepcije centra, drže jednu ogromnu papigu u kavezu. Ne znam kako se točno zove vrsta, ali to je jedna od onih koja može naučiti pričati. Djeluje pretužno. Tako lijepa i velika u tom malom kavezu u kojem ne može uopće raširti krila, a stavili su je tamo samo kako bi ljudi imali nešto zanimljivo za pogledati, kao neku atrakciju
Ne mogu zamisliti da cijeli dan "moram" sjediti pokraj tog kaveza i raditi.
Ma idioti....papiga u fitness centru???Pa nek si naviju muziku,šta im ptica treba pjevat dok pedale okreću na orbitreku.....treba i poslat nekakav mail,bilo šta....ma PROSVJED!!!
Još malo pa će tigrove dovest u suparmarkete :prigovara: ..... :ljut2:
Luna
Kontakt:

Post Postao/la Luna »

Lualaha je napisao/la:Ma idioti....papiga u fitness centru???Pa nek si naviju muziku,šta im ptica treba pjevat dok pedale okreću na orbitreku.
Nije U centru, kraj "recepcije"/ prijamnog pulta ispred ulaza u dvoranu. No, svjedeno ju nije lijepo gledati tamo.
Lualaha

Post Postao/la Lualaha »

Nije U centru, kraj "recepcije"/ prijamnog pulta ispred ulaza u dvoranu. No, svjedeno ju nije lijepo gledati tamo
Ma svejedno apsurdno...papiga na takvom mjestu :? :( :? :(
aspalatus

Post Postao/la aspalatus »

Luna je napisao/la:
Lualaha je napisao/la:Ma idioti....papiga u fitness centru???Pa nek si naviju muziku,šta im ptica treba pjevat dok pedale okreću na orbitreku.
Nije U centru, kraj "recepcije"/ prijamnog pulta ispred ulaza u dvoranu. No, svjedeno ju nije lijepo gledati tamo.
pa jesi li rekla zaposlenima da nije lijepo drzati pticu u kavezu? da rade antireklamu sami sebi...da je pretuzno gledati je tako zarobljenu?...jesi reagirala?
Lualaha

Post Postao/la Lualaha »

pa jesi li rekla zaposlenima da nije lijepo drzati pticu u kavezu? da rade antireklamu sami sebi...da je pretuzno gledati je tako zarobljenu?...jesi reagirala?
Veceras cu nac njihovu mail adresu i poslat im naravno...uvijek reagiram na takve stvari.Javila sam i ljudima u udruzi pa nek proslijede ostalima! :)

Hvala sta si to objavila tu
Odgovori