Ptice
Ptice
<embed src="http://www.youtube.com/v/UXE8lsdOTBg&rel=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed>
..sta je ovo Luahaha
-
Lualaha
-
Lualaha
-
Lualaha
Otvorili su neki fitnes centar u Super Konzumu na Ljubljanskoj aveniji. Kraj recepcije centra, drže jednu ogromnu papigu u kavezu. Ne znam kako se točno zove vrsta, ali to je jedna od onih koja može naučiti pričati. Djeluje pretužno. Tako lijepa i velika u tom malom kavezu u kojem ne može uopće raširti krila, a stavili su je tamo samo kako bi ljudi imali nešto zanimljivo za pogledati, kao neku atrakciju
Ne mogu zamisliti da cijeli dan "moram" sjediti pokraj tog kaveza i raditi.
Zaista žalosnoLuna je napisao/la:Otvorili su neki fitnes centar u Super Konzumu na Ljubljanskoj aveniji. Kraj recepcije centra, drže jednu ogromnu papigu u kavezu. Ne znam kako se točno zove vrsta, ali to je jedna od onih koja može naučiti pričati. Djeluje pretužno. Tako lijepa i velika u tom malom kavezu u kojem ne može uopće raširti krila, a stavili su je tamo samo kako bi ljudi imali nešto zanimljivo za pogledati, kao neku atrakciju![]()
Sve to ne mijenja činjenicu kako je divljenje pticama u kavezu i doživljavanje toga kao atrakcija perverzno.
-
Lualaha
Ma idioti....papiga u fitness centru???Pa nek si naviju muziku,šta im ptica treba pjevat dok pedale okreću na orbitreku.....treba i poslat nekakav mail,bilo šta....ma PROSVJED!!!Otvorili su neki fitnes centar u Super Konzumu na Ljubljanskoj aveniji. Kraj recepcije centra, drže jednu ogromnu papigu u kavezu. Ne znam kako se točno zove vrsta, ali to je jedna od onih koja može naučiti pričati. Djeluje pretužno. Tako lijepa i velika u tom malom kavezu u kojem ne može uopće raširti krila, a stavili su je tamo samo kako bi ljudi imali nešto zanimljivo za pogledati, kao neku atrakciju
Još malo pa će tigrove dovest u suparmarkete
-
Lualaha
pa jesi li rekla zaposlenima da nije lijepo drzati pticu u kavezu? da rade antireklamu sami sebi...da je pretuzno gledati je tako zarobljenu?...jesi reagirala?Luna je napisao/la:Nije U centru, kraj "recepcije"/ prijamnog pulta ispred ulaza u dvoranu. No, svjedeno ju nije lijepo gledati tamo.Lualaha je napisao/la:Ma idioti....papiga u fitness centru???Pa nek si naviju muziku,šta im ptica treba pjevat dok pedale okreću na orbitreku.
-
Lualaha
Veceras cu nac njihovu mail adresu i poslat im naravno...uvijek reagiram na takve stvari.Javila sam i ljudima u udruzi pa nek proslijede ostalima!pa jesi li rekla zaposlenima da nije lijepo drzati pticu u kavezu? da rade antireklamu sami sebi...da je pretuzno gledati je tako zarobljenu?...jesi reagirala?
Hvala sta si to objavila tu