Đizis...filo je napisao/la:"ona sredina di su koštice" diovuycha je napisao/la:A kak ti zoveš sredinu od jabuke u kojoj su koštice?
Multipraktik / sokovnik / blender
Superfilo je napisao/la:dobil sam sokovnik!
Da, ovaj "pipac" kroz koji curi sok bi trebao biti malo više "izbočen". A nema veze, znaš za sljedeći put na što pripazitifilo je napisao/la:zamjerka je da je prenisko, tj. ja bi da mogu veću čašu napravit, ovak moram pretakat il stavit zdjelu neku
Uživaš u pranju sokovnika nakon pripreme soka?
ne znam kak je kod vas al pranje nije nikakav problem, samo iznad kosa za smece lupim taj odjeljak da izbaci smece i onda s vodom splavim
uh znaci 3 mrkve, 4 narance, 2 banane, 2 jabuke, 1 grejp, 1 blitva je jutarnji konto.. uh :ironik:
stara mi bude valjda dofurala onu knjigu za radit sokice iz knjiznice danas.. aj houp so
uh znaci 3 mrkve, 4 narance, 2 banane, 2 jabuke, 1 grejp, 1 blitva je jutarnji konto.. uh :ironik:
stara mi bude valjda dofurala onu knjigu za radit sokice iz knjiznice danas.. aj houp so
Ja operem "temeljito" svaki put (raskopim sve dijelove, operem, pa natrag složim)filo je napisao/la:ne znam kak je kod vas al pranje nije nikakav problem, samo iznad kosa za smece lupim taj odjeljak da izbaci smece i onda s vodom splavim
Superfilo je napisao/la:stara mi bude valjda dofurala onu knjigu za radit sokice iz knjiznice danas.. aj houp so
donesla je!stara mi bude valjda dofurala onu knjigu za radit sokice iz knjiznice danas.. aj houp so
no nema u knjiznici knjige za klice
al kako super ova knjiga luna ljubim te u čelo
ima odjeljke za sve, od raznih boljki za probavu prek dišnih organa do kose i srca, ima i odjeljak pića za djecu (to miki
) idem si slozit nekaj za pms sad