Ovo u biti nisu fotografije, već screen captures kadrova za film koji snimam. "Zelena" serija je šuma nedaleko Eko sela kraj Vrbovca i žbunje na otoku Krku gdje ljetujem. Svi kadrovi su zamišljeni kao time laps, tako da mi je žao što ne možete vidjeti kako je predivno kad ti divni prizori ožive.

Krk - puteljak desno od Rajskog puta... Ćup, tak nekak se zove.

Šuma nedaleko eko sela u kojoj sam prvi puta probao hodajuću meditaciju - i zaljubio se u to.
Lako me ponese hir "sad bi u prirodu" - ovo su kadrovi s jednog takvog putovanja. Išao sam s best frendom na Plitvice između Božića i Nove godine, u 2007-oj. Naravno, nismo se htjeli zaustavit na prva dva za turiste očišćena jezerca, nego smo otišli radit krug oko Kozjaka.

Ovo je snimak s ruba Kozjaka... nakon što smo shvatili da je wannabe topografska karta koju smo kupili na ulazu kriva... ovdje smo oboje ostavili iskrenu oporuku u slučaju da propadnemo kroz led, naletimo na vukove s čijim smo se tragovima jednom mimoišli ili da nas ulovi mrak koji je sve brže padao pa da se izgubimo u tim snijegom prekrivenim tragovima. Taj snimak je sad top secret jer sadrži previše škakljivih detalja iz naših života.

Koliko god kliše ovo bude zazvučalo ali svi su nam rekli da smo mogli ostaviti tamo kožu, i to je apsolutna istina... ali otišli smo tamo živjeti i upoznati sebe. I sad nam je na planu Risnjak, Paklenica, Kopački rit.